Bugün yine Bursadaydım...Oyak-Telekom maçı olması iyi denk geldi...
Ricky Davis gibi bir yıldızı izlemek güzeldi, ama zannedersem Bursa halkının da pek umrunda değildi...
Anladığım kadarıyla VİP de oturanlar Reno çalışanları, onlar dışında saysan 50-100 kişi anca vardı...
Maça gelince OYak inanılmaz bir mücadele verdi.Alex Scales çok kaliteli bir oyuncu...Yerlilerden Mutlu Demir'i de çok beğendim...Josh da öyle..Hepsi mücadele ettiler ve ödüllerini de aldılar...
Telekom'a gelince kendisini hiç beğenmem ama Lang'in insan üstü smaçlarına ve oyununa rağmen kaybettiler.
Ricky Davis'i canlı izlemek ayrı bir keyifti, savunma yapmaz deniliyordu ama şu Telekom'un Lang ile birlikte savunma yapan tek oyuncusuydu...
Bakmayın 20 sayı attı sadece ama bu onun hatası değil.Takımda koç yok, sistem yok...
Eğer sen Ricky Davis gibi bir oyuncuyu aldıysan setleri ona göre hazırlıycaksın.Üçüncü periyodta 9-10 hücum arka arkaya top eline dahi gelmedi.Tutku guardlığı unutmuş durumda, Mallet kafasına göre taklıyor...Beslenemeyince Dudley de en kötü sezonunu yaşıyor...PG'ler içinde en iyi oynayan Soner en az süreyi alıyor...Set yok, savunma yok...Telekom bence NBA'den oyuncu alacağına önce bir koç alsaydı daha iyiydi.R.Davis'in sonu malesef Gurovic'den farklı olmaz, oysa adam kendini göstermek için elinden geleni yapıyor, en ilginçi de bencil olarak lanse edilmesine rağmen, oynamaya değil, tamamen oynatmaya çalışıyor...Telekom kullanılabilirse çok şey kazanır ama bu koçla yarı finalden öteye gidemez...Ben yönetimin yerinde olsam sene sonuna kadar Ercüment Sunteri getiririm.En azından Ercüment Sunter hücum oynatmayı biliyor, oyuncuları hücumda kullanmasını biliyor.....