• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beşiktaş: 54 - Galatasaray: 71

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Altay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Çözümler 0
@Can Altay
Ve beklenen maç geldi çattı.

18 Şubat 2007 15:30 Süleyman Seba

Haydi Aslanlar, şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri (hatta kendilerinden kat be kat büyük rakipleri) kimmiş görsünler !!!

Bench'in arkasından canlı yayın istiyoruz :)

hadi aslanlar size güveniyoruz.yenin bjk yide şampiyonluk yolunda bir adım öne geçelim.güvebiyoruz size

Namağlup bitirmek açısından ligi kesinlikle galip gelmemiz gerekiyor.rahat rahat hatta farklı bir galibiyetle maçı alırız.

18 Şubat Pazar günü saat 21.30'da ise, Tekerlekli Sandalye Basketbolu Süper Ligi'nde
namağlup şampiyonluğa koşan Galatasaray'ın Beşiktaş'la karşılaşacağı derbi mücadelesinin tamamı, Galatasaray TV'de izleyiciyle buluşacak.

Resmi siteden alıntıdır...

yenilsenizde yensenizde siz aslan parçalarısınız güvenimiz sonsuz sizlere :atki Bazıları mağlubiyeti hazmedemeyip kavga çıkarmaz umarım

gs taraftarı alınıyormu bir bilgi varmı bu konu hakkında beyler?

slm arkadaşlar hafta sonu oynanacak olan bjk-gs derbisi için tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek isterdik ama bazı güvenlik önlemlerinden dolayı sadece 1 maçlık bizim yanımızda olamıyacaksınız.Fakat biz bu maçı galatasaray ve taraftarlarımız için oynayıp kazanacağız bundan kimsenın kuşkusu olmasın.Ayrıca maçın nasıl geçtiğini yada sonucun nasıl bittiğini merak edenler için pazar akşamı saat 21:30'da maçın tekrarı gs tv'den yayınlanacaktır.Ama bu heyecanı canlı olarak hissetmek isteyen varsa aynı gün saat 15:30'da bjk tv'den canlı olarak izleyebilirler.Herkese teşekkürler bizi yanlız bırakmadığınız için.. :claps

bu maçıda kazanıp şampiyonlukta avantajlı duruma geçeceğimizi umuyorum.oyuncularımız en büyük özveriyi bizden destek alamadanda gerçekleştireceklerdir ama kayıpda dünyanın sonu değil.daha çok maçımız olacak ve kesinlikle sezon sonu şampiyon olacağız

İki takıma da başarılar. Hayal ettiğim ve istediğim şey iki karşılaşmada da iki takımın maç sonrası tribünlere çağrılması. Umarım gerçekleşir bu hayalim.

Ömer Seymen' Alıntı:
İki takıma da başarılar. Hayal ettiğim ve istediğim şey iki karşılaşmada da iki takımın maç sonrası tribünlere çağrılması. Umarım gerçekleşir bu hayalim.

Hayalinin gerçekleşmesi çok zor Ömer

1) Biz yenersek hayatta çağırmaz sizinkiler. Ki biz yeneceğiz.

2) Yenilirsek de zafer sarhoşluğuyla çağrılmayız. Ama dediğim gibi, yeneceğiz.

3) Ustune alinma ama Carsi grubunun bizi tribüne çağıracak kadar centilmen olabileceğini düşünmüyorum.

selimsayak' Alıntı:
slm arkadaşlar hafta sonu oynanacak olan bjk-gs derbisi için tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek isterdik ama bazı güvenlik önlemlerinden dolayı sadece 1 maçlık bizim yanımızda olamıyacaksınız.Fakat biz bu maçı galatasaray ve taraftarlarımız için oynayıp kazanacağız bundan kimsenın kuşkusu olmasın.Ayrıca maçın nasıl geçtiğini yada sonucun nasıl bittiğini merak edenler için pazar akşamı saat 21:30'da maçın tekrarı gs tv'den yayınlanacaktır.Ama bu heyecanı canlı olarak hissetmek isteyen varsa aynı gün saat 15:30'da bjk tv'den canlı olarak izleyebilirler.Herkese teşekkürler bizi yanlız bırakmadığınız için.. :claps

Selim yenin de gelin, hep beraber Ankara'da kutlayalım galibiyeti. İnanıyoruz sizlere.

bi aksilik olmazsa gidip izlemek istiyorum macı ama salonun yeri hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.. süleyman sebaya hiç gitmedim daha önce..

Semih Ural' Alıntı:
bi aksilik olmazsa gidip izlemek istiyorum macı ama salonun yeri hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.. süleyman sebaya hiç gitmedim daha önce..

semih salon fulya tesislerinin üstünde kalıyor.
Ihlamur kasrından Dikilitaşa çıkan yolun (yokuşun) solunda kalıyor.

özel mesajdan cebimi yazdım daha ayrıntılı tarif edebilirim.

Derbide Canlı Yayın Saati Değişikliği!

Daha önce 18 Şubat Pazar günü saat 21.30'da banttan Galatasaray TV ekranlarında yayımlanacağı duyurulan ''Beşiktaş-Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Derbisi'', 18 Şubat Pazar saat 15:30'da CANLI YAYINDA Galatasaray TV ekranlarında olacaktır.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak ve yalnızca ev sahibi takım seyircilerinin salona alınacağı bu mücadeleyi Galatasaraylılar, Galatasaray TV'den naklen izleyebilirler.

------------------

resmi siteden haber.. kanalımız ilk canlı yayınını yapıcak.. maca gidemeyenler için büyük bi fırsat oldu..

Bu haber süper oldu gerçekten.hiç olmazsa takımın maçını izleyemeyenler bu sayede takım hakkında biraz fikir sahibi olabilirler.yarın 15:30'da herkesi GS TV ekranları başına davet ediyorum :)

Can Altay' Alıntı:
Erkan korkak olan bjk taraftarı değil bjk yönetimi...

Hayalinin gerçekleşmesi çok zor Ömer

1) Biz yenersek hayatta çağırmaz sizinkiler. Ki biz yeneceğiz.

2) Yenilirsek de zafer sarhoşluğuyla çağrılmayız. Ama dediğim gibi, yeneceğiz.

3) Ustune alinma ama Carsi grubunun bizi tribüne çağıracak kadar centilmen olabileceğini düşünmüyorum.

BJK Yönetimi de GS seyircisinden değil , maçta olay çıkmasından korkuyordur. Ve bence bu karar çok mantıklı. Bu maçta olay çıkması rezillik olarak adlandırılır sadece,bu kısmen engellenmiş oluyor.

Dediğim umarım gerçekleşir. Ben de çok ihtimal vermiyorum ancak umut fakirin ekmeğidir.

Galatasaray TV'yi izleyemeyen garipler için (ben :) ) canlı yayın yaparsınız artık...

deplasman yasağının 2 gram mantığı varmı Allah aşkına...
Eminimki bizim salonda olmamız serbest olsa bugün maça gidecek bjk linin 2 katı daha fazla bjk li gelirdi maça..
deplasman seyircisinin olmadığı bir maç düşünülemez hele ki bu maç bjk ve gs arasında ise bir de üstüne tekerlekli sandalye takımlarının maçı ise...

mac bjk tv de hemde gs tv de

Arkadaşlar maçı izleyenler buraya skor geçebilirler mi ?

Geri