Boddicker'a Nets Kancası!

Geçtiğimiz yıl TBL'de Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren ve play-out'lardaki performansı ile de takımının kümede kalmasında önemli rol oynayan Brian Boddicker'ın, New Jersey Nets'in yaz ligi kadrosuna çağrıldığı belirtildi. Nets'in gelecek sezon forvet pozisyonuna derinlik katmak istemesi üzerine yaz liginde bu pozisyondaki oyunculara ağırlık vereceği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında TBL'de 26 karşılaşmada 29.3 dakika süre alan Boddicker, 14.7 sayı- 7.6 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları yakalamıştı. 24 Yaşında ve 2.04 boyundaki Boddicker, Texas üniversitesini tamamladıktan sonra ülkemizde Galatasaray ile anlaşmıştı.
 
Brian'ın takımımızda kalmayacağı kesin bu adamı orada beğenmeseler bile boş bırakmazlar bizde avucumuzu yalarız... :oops: :oops:
 
ben Boddicker dan çok umutluyum,bu sene olmasa bile birkaç yıl içinde mutlaka nba de oynayacaktır..ancak keşke o birkaç yılını bizde geçirse..
 
DÜn gece 4te 4 2lik, 2de 1 3lük ile otnamış ve 11 sayı kaydetmiş ki bunları 13 dakikada yapmış. 2 hücum reboundu 1 de top kaybı var.
 
LeBron James23' Alıntı:
haklısın coook ıı o adamı artık tutamayız malesef..aslında tutarızda bu yonetım tutamazzzz...
Boddicker'a 250 bin Dolar teklif etseler rahat 2 Yıl oynar bizde ama bizde pazarlık yapacak yönetici nerede!!!!
 
SAYGIN AKEL' Alıntı:
[quote="LeBron James23":629f4]haklısın coook ıı o adamı artık tutamayız malesef..aslında tutarızda bu yonetım tutamazzzz...
Boddicker'a 250 bin Dolar teklif etseler rahat 2 Yıl oynar bizde ama bizde pazarlık yapacak yönetici nerede!!!![/quote:629f4]

dıorum ya SAYGIN ASLINDA TUTARIZ AMA BU YONETIM ONU TUTAMAZ.....
 
Bütçe olarak biraz rahatladığımıza göre Nets onu beğenmezse kadroda tutabiliriz.Ama bence Nets onu beğenir. :(
 
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim.. Bu tip adamlar sadece kadro kurmak için çağrılıyor.. Boddicker'ın Nets'te oynama ihtimali bence %1 bile değildir.. Her sene Avrupa ve dünyanın çeşitli yerlerinden böyle onlarca oyuncu çağrılır.. bunların sadece çok çok küçük bi kısmı tutunabilir orda.. yaz liglerini bu tip oyuncular kendilerini geliştirmek ve piyasaya çıkmak için tercih ediyor.. Boddicker NBA'de falan oynayamaz..
 
NBA'de oynayamaz zaten ama avrupa'da daha iyi iş bulabilir kendisine.
Bu arada New Jersey'e de güven olmaz , bizim yonetimden daha dengesizler . Şahsen ben kenyon martini draft hakkina takas edenden her şeyi beklerim :)
Bu arada kendisine 250 bin dolar fiyat biçenler geçen sene ne kadara oynadiğini bilmiyorlar herhalde :) 250 bin dolara çok daha iyi yabancilar getirilebilir.
 
Biraz off-topic olacak ama Pasco geçen sene toplam 50 bin dolar civarı bir paraya oynadı sanırım. Yani 250.000 dolar cidden bir yabancı için oldukça iddialı bir rakkam.
 
Bodicker ve NBA cok zor daha zamani var ama oynamazda demiyorum :)
 
brıan genc bı oyuncu artıları bence cok ama nba de oynamasını dusunmuoruz zaten..yaz lıgını ızlıyen avrupa takımları onu alırlar dıye dusunuyorz.
 
Bu tip yaz kamplarına pek çok oyuncu katılıyor.Bu kamplardan her takımın seçtiği adam sayısı ikiyi geçmez...

Bu sene de tanıdık isimler var.

Ron Slay,Brian Boddicker,Nick Jacobson(GS),Rashad Phillips(Tekel),Kevin Braswell(KSK),Henry Domercant(Efes),Corsley Edwards,Trevor Harvey,Marc Salyers(FB),Brandon Kurtz(İTÜ,Telekom)
 

Üst