• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 10.Hafta | İstanbul BB - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Son Panathinaikos maçının ardından ligdeki maçımız unutulmuş ya da kimse ilgilenmemiş bu maçla sanırım. Forumda göremeyince şaşırdım, uzun süre sonra tekrar giriş yapabildim de.

Maçımız bugün saat 19:00'da ve Ntvspor'da canlı olarak yayınlanacak.

Bu maçta Russ Smith oynayabiliyor mu? Yeni bir lisans hakkımızı kullanıyor muyuz yani?

Bildiğim kadarıyla Russ'a tekrar lisans çıkarmadık.1 hakkımız daha var lisans için.

Takımda eksik var mı ? Pleiss, Daye ve Tyus'un durumu nedir arkadaşlar ? Umarım rahat maç izleriz

Russ Smith'e tekrar lisans çıkarmamız gerek. Kulüp olarak geleneklerimiz bu yolu gösteriyor bize,bu saçmalığı yapmamız gerekiyor.

Transfer yapılmayacaksa çıkarılmalı tabi.Transfer yapabilecek miyiz acaba diye bekletiyorlar sanırım.

Konsantrasyonumuz çok düşük. 5 top kaybı var.
İlk periyotun son şutu için kenardan neden topu dieblar sokar arkadaş? :) en iyi şut atacak oyuncu o değil mi :/ emir en iyi pas atan adam değil mi?

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ege dururken bu Deon a nasıl sabrediyorsun koç, bizim görmediğimiz ne var bu adamda ?

Uğur Dokuyan'a helal olsun . Ondan çıkan topu hakeme söyledi.

Anlamıyorum o kadar seri yedik ne oyuncularda ne Koçta kıpırdama var..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mola hakları niye var koç ?

Deon ısrarın niye ?

Bu 3 sayılara bir çare bulmamız lazım.

Takım hala Panathinaikos maçında kalmış gibi. Kafalar başka yerde.

Ribaunt alamıyoruz pota altı yol geçen hanı hala Ege yerine Deon tebrikler koç, bütün akşamı rezil ettiğin için

Oynamaya gelmediyseniz oynamayın kardeşim silahla mı tutuyorlar parkede ayıptır ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu da mı hedef maç değil? Ülkerin eski yardımcı koçuna yenilmeyelim her sene bize bilenerek çıkıyor. Hadi koç yaa maçı izliyosun sadece!

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen işkence.Bıktım atamanın takıma küsüp yerine oturmasından.

Sahada bizim adımıza olan herşey rezalet durumda..

İzlemiyorum, izlenmeyi haketmiyorsunuz..

Kadın takımının tırnağı olamazsınız!

Ataman sen hâlâ ne yüzle bu takımın başındasın? Ayıp..

RUHSUZLAR

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ruhsuzlar insan biraz utanır başta koç sonra oyuncular. ne oynuyoruz belli değil sahada ilginç beşler. öyle ki göksenin oyun kurmaya çalışıyor. biri göksenine top sürmesin desin ya hiç mi yakışmaz hep mi top kaybedilir.

Abartmıyorum ; bu maç özelinde tarihin en kötü koç performansıyla karşı karşıyayız. Mola nasıl alınmaz , rotasyon nasıl kullanılmaz , faul hakkı nasıl kullanılmaz hepsini gösterdedi saolsun Ataman bize ilk yarıda.

Geri