BSL 14. Hafta | Galatasaray Odeabank 72-91 BANVİT

Maalesef basketbol tarihimizin en kötü antrenörü ve de antrenörlüğü boyunca şaibeli transferler yaparak görevini kötüye kullanan Erman Kunter'in eseri bu takım. Sahada savunma namına sıfırdık. Takım kopuk durumda Kaptan Göksenin Köksal kopuk... Hakemler de üstüne binince bu sonuç kaçınılmaz. Recep Şen değil bir tek kişinin kenarda kalmaması lazım. Bir an evvel bu şubeyi hakettiği yere getirecek bir koç ve pivot almamız lazım. Henry Walker ile süratle vedalaşmak lazım. Ligde kaç yabancı transfer hakkımız var bilen yazabilir mi? Ben 1 kaldı diye biliyorum

Yanlış bilmiyorsam 11 yabancıyla sözleşme hakkı var. Walker 9. transferimiz olmalı
2 hakkımız var ama sonumuz maalesef pek hayıra çıkmıyor...i(!)?
 
Bayanlarda eurolig kupası, erkeklerde eurocup kupasını kazandıktan sonra şubelerin bu hallere gelmesine vesile olan herkesin anladınız ! Gerisini sadece foruma olan saygımdan yazmıyorum. Yazıklar olsun...
 
Can Topsakal ve arkadaşlarının harika kadro planlamasıyla lig'de 9 yabancı hakkımızı kullandık.Şimdilik Colton İverson ve takımı oynatabilcek bir guard bulup Jordan Taylor ve Walker'ın sözleşmesinden çıkılmalı.Antrenör olarakta Oktay Mahmuti ile bir an önce anlaşıp gelecek senenin planlaması yapılmalı.
 
İçim acıyor, üzülüyorum. İsyan ediyorum isyan !

Recep Şen'in bazı sistemler getirmeye çalıştığı belli, ne yazık ki sahada ruhunu kaybetmiş basketbolcular görmekten bıkkınlık geldi. Summers adlı arkadaş 1 pozisyon savunma yapsan, M. Yağmur aldığını sallamasan, Henry Walker sen naber ya !?

Çok acı 1 seneden nereden nereye geldi bu takım?
 
W72zNm.png
 
İnşallah bu sene küme düşeriz. Adına yaraşır yönetilmeyen böyle büyük bir camianın en ciddi olması gereken 2. şubesinin bu kadar aciz adamlara teslim edilmesi, tavukçu Banvit kadar organizasyona layık görülmemesi ve sadece Fener maçlarında salonu doldurmayı hak gören 25 milyon (!) taraftarı hemen herkesin işini ciddiyetle ve binbir emekle yapmaya çalıştığı Süper Lig'i hak etmiyor. Bizim şu organizasyonla hakkımız 2. ligde Türk Telekom'a rakip olmaktan fazlası değil. Çok değil 3 sene önce Avrupa Şampiyonu olan bir şubeye bugünleri reva görenler bu şubenin müzesini, tarihini temsil etmeyi de hak etmiyorlar. Diyecek bir şey yok, hakikaten sözün bittiği yerdeyiz. Umuyorum ki bir daha sözün yeniden başladığı yerde bu şubeyi bir yük değil, armanın temsili olarak gören insanlarca temsil edilmeye başlarız. Ligde hemen herkesin bir çözüm aradığı, gücü yettiği ölçüde bir çaba sarfettiği ortamda bu kadar başıboş, pervasız ve ilgisiz yönetilen bir takımın mücadele etmesinden rahatsızlık duyuyor, böyle iğrenç, yozlaşmış ve kof bir yapının parçası olduğum içinse kahroluyorum.

Hocam bu tarz niyetleri samimi bulmadigim gibi, yuregi sari kirmizi atan hicbir insanin kabul edebilecegi istekler olamaz, olmamali! insallah bir an once duzeliriz.
 
Çok samimiyim abicim. Bir Galatasaraylı olarak, Galatasaray'ın amatör şubelerinin halini sadece varlıklarını tayayyül edebilen milyonlarca Galatasaraylı'dan daha çok istiyorum bu takımların küme düşmesini. Çünkü maşallah öylesine gamsız bir taraftar kitlemiz, yönetim grubumuz var ki bu takımlar en dibi görmeden hiç ilgilerini çekecek gibi gözükmüyor. O zaman düşelim. Bu kulübe, armaya orta karar yakışmaz. En tepede yarıştıramayacaksanız da en aşağıdan başlayalım. Çıkışımız da daha kıymetli olur. En eskisi 3 sene öncesini gösteren, basketbol gibi Türkiye için bakir bir sporda 7 Avrupa, 4 kıtalararası kupası bulunan Galatasaray, bu kıymetli şubesine bu kadar ilgisiz ve basiretsiz yaklaşacaksa düşelim daha iyi, esasında bunlar kadın takımımız Türk basketbol tarihinin en büyük kupasını, finalde Fenerbahçe'yi yendikten sonra müzemize koyduğu haftanın ertesindeki ilk lig maçını boş tribünlere oynadığında bile tartışılmalıydı. Sonra elin oğlu senin finalde 2 kat bütçeli ezeli rakibini yenerek aldığın kupayı da şehven ya da kasti olarak unutur ve Fenerbahçe Ülker ülke tarihine ilk Euroleague Şampiyonluğu'nu kazandırdı diye göz göre göre goygoyunu yapar. Ne biz taraftar, ne de bu yönetim böyle dolu tarihe sahip bu şubeleri hak etmiyor, işin gerçeği bu. En azı 50 yıla dayanmış şubeleri çat diye kapatamayacağına göre de küme düşelim, belki yönetim konusunda bizle rekabet götürmez Fenerbahçe biz alt kümedeyken bir Avrupa Kupası daha kazanır da bizim Floryacı tayfanın ve pilavcı kitlenin de içine az da olsa kurt düşer. Yoksa bu insanların Türkiye'nin kültür başkentinde, Çin'de kısılı kalmış 10 Uygur Türk'ünün çaresizliğinden farkları kalmayacak.
 
O kadar kötü oyunculardan oluşan bir takımız ki maçın ilk saniyesinden belliydi maçı kazanamayacağımız. Yerden yere vurduğumuz Emir olmasa takımda oyun zekası diye bir şey olmayacak. Sene başında da çok ümitli değildim ama bu kadar kötü olacağımızı tahmin etmemiştim. Gerçekten ama gerçekten kendi sahamızda Banvit'i yenecek gücümüz yok. Yani en iyi oyunumuzu oynasak onlar da en kötü günlerinde olsalar bile yenmemiz zor. Galatasaray'ın herhangi bir branştaki takımı bu hallere düşürülmemeli.
 
Dün gece ntvsporda tekrarına denk geldim, gelmez olaydım.. Başı kesilmiş tavuk gibi 5 kişi parkede başına buyruk, adı basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan bir şey yapıyorlar..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Birşey yazıp çizesi gelmiyor insanın. Bir sonraki maç Efes'le ve muhtemelen 5-10 ile geçeceğiz devreyi. Küme düşme olayı duygusal biraz küme filan düşme söz konusu değil ama seneyi ortalama 10-11 galibiyetle anca kapatacağımız bir sezon bizler için rezalet :/
 

Üst