• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 14. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Manisa cesaretlendi iyice, karşısında direnç gösteren bir takım olmayınca tabii.

Konya maçında da böyle başlamıştı manisa 3 çeyrek oynuyorlar 4. Çeyrek dilleri dışarda geziyorlar.

Bu arada Ennis niye yok? Bilen var mı?

Hücumdaki sorunları hepimiz bekliyorduk ona eyvallahta Ricky Terrant Tbl'den geldi ve hiçbir maç bu kadar rahat oynayamaz bir daha.Yazıklar olsun.

Takımı böyle 1 oyuncu üzerine kurar ve B planın olmazsa oyuncu çekip giderse böyle ortada kalırsın. 36 19 oldu 2.çeyrek ortasında.

Konya, Merkezefendi, Manisa üçgeninde 0-3 ün kıyısında olmak ve böyle rezil oynamak her yiğidin harcı değil. Yönetim, Teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum.

Rezalet sözcüğü yetersiz kalıyor... Kimin ne yaptığı belli değil...

Bu maç +30 farkla biter. Eeeee sonuçta lig sonuncusuyla oynuyoruz, yanlış anlamayın...

Bu takım Angelo hariç bugün Galatasaray değil ki.Gaziantep Basketbol bildiğin ya da Petkimspor.

Adamlar Petkimle oynuyor gibiler şu an.

47 yedik 30 attık devrede. 1 tane 3lüğümüz var.

Bu rezilligin hesabini Turgay Bey vermeli !!!

AllStar maçı gibi oynanıyor. Sanki Arda Turan parkeye çıkmış da basketbol oynamaya çalışıyor , o görüntü geldi gözüme 2016'dan. 5 tane bomboş oyuncu, bomboş koç ve bomboş yöneticiler. Balık baştan kokuyor işte. Çürük zemine bina inşa edemezsin. Etsen de böyle yıkılıp paramparça olur.

Kabul edilemez bir devre sonucu.

Normalde Yunus Emre'nin ligin başlamasından 1 ay sonra kovulması gerekiyordu. Şu an yokluktan 30 dakika oynayacak. Halbuki bu kadar yeteneksiz bir oyun kurucunun küme düşmemeye çalışan takımlarda bile süre alması imkansız. Karşısındaki 5. sınıf ABD'li Ricky Tarrant şov yapıyor.

Kadroya koçun yapacak birşeyi olduğunu düşünmüyorum ben. Şuan manisa kadrosu bizden iyi.

Takimin akil seviyesi o kadar dusuk ki. Top hep iceride, adamlar kapaniyor. Yunus Emre’yi komple risk ediyorlar ve ikinci bir hucum setimiz de yok.

Farkli birseyler dene be adam. Al Muhaymin’i, ne bileyim. Yunus, Tan ve McGee uc kisaya don. 3 uzunla bile potayi savunamiyoruz. Ne yaptiniz abi siz bu takima ?

Futbolu göğe çıkarıp Basketbol a fazlalık gözüyle muamele yaptınız. Gurur duyun.

Geri