BSL 15. Hafta | Galatasaray Ekmas 95-76 Tofaş

Kazanma alışkanlığı çok önemli, bu alışkanlığı öyle yada böyle kazandığımız bir dönemde bu maçı alıp salı günkü Derthona maçına kitlenmek lazım. Tofaş, Yunanistan'da aldığı 30 sayılık paok galibiyeti ile gelecek.
 
Bursa ve Manisa zorlu maçlara çıkacaklar. 1 galibiyet önümüzde olan takımlardan bir tek Aliağa, Bodrum ile oynayacak. sadece onlara galibiyet yazılabilir. böyle bir ortamda 1 galibiyet önümüzdeki Tofaş'ı yenip kendimizi ilk 8'e sokup öyle girebiliriz devre arasına. Türkiye kupasına da atmış oluruz kendimizi. yarın ki maç bu yönden de önemli.
 
Soz konusu bizim takim olunca hic bir maci kazanacagimizi rahat rahat dile getirmek imkansiz.Sonucta bu takim ic sahada Bodrum,Telekom,Bursa’ya kaybetti ama gitti Efes’i,Besiktas’i yendi.Yani ne yapacagi belli olmayan papatya fali gibi bir takimiz.

Prepelic ve Mccormack geldiginden beri takimda gozle gorulur bir cikis var bence.Bu oyuncular istikrarini surdururse yanlarinda da bunlara biraz ayak uydurabilen oyuncular cikarsa kazaniriz.Tofas yumusak bir takim.Sukseli Paok galibiyetiyle gelseler de bu sezon bu tarz hedef maclarda ayakta kalamadilar.Kazanacagimizi dusunuyorum.

Ekleme : Simdi gordum Tofas Marcus Denmon’i almis.Ilk gordugumde yok artik Chinemolu Elonu’yu da alsaydiniz dedim acikcasi :)
 
Su ana kadar iyi oynuyoruz.Dikkat ettiyseniz “su ana kadar” diyorum cunku her an 16-2’lik falan bir seri yiyebiliriz.Gs bize bunu alistirdi bu sezon :)
 

Üst