• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 18. Hafta | Galatasaray Nef 96 - 73 Petkimspor

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
25 Tem 2021
Mesajlar
430
Tepkime puanı
388
Yaş
30
@Fatih Bulut
Tarih: 22 Ocak Cumartesi
Saat: 20:15
Salon: Sinan Erdem
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Geçtiğimiz hafta 25 sayıdan kaybedilen Daçka maçı canımızı çok yaksa da 26 Ocak Çarşamba günü BCL maçı öncesi iyi bir test maçına çıkıyoruz. Petkimspor son lig maçında Fenerbahçe Beko'yu uzatmalarda mağlup etti. Baştan sona kadar iyi konsantre olup çok iyi mücadele etmeliyiz. Takımımıza başarılar.
 
Kazanıp,geçen haftaki mağlubiyeti unutturmamız gerekiyor.Basketbolda her şey olabiliyor,son bölüme kadar hiçbir maçta tedbiri elden bırakmamalıyız.

Takımımıza ve koçumuza başarılar dilerim.
 
Efsane bir hücum izledik ama Sadık bir tık yavaş kalınca blokla bitti maalesef bu hücum. Kravish de ribauntları toplamaya devam ediyor. Şimdiden 5 ribaunt falan oldu sanırım.
 
Hakemler rezalet.
 
Ekrem hocam keşke biraz müdahale etsen. 21-12 den 21-22 geriye düştük ama 10-0 seri yerken izledin sadece.
 
Rıdvan adımlamaya başladıktan sonra faul yapıldığı halde basketi vermediler. Şu hakemlere kuralları baştan mı öğretseler...
 
Bu takımın uzaktan üçlük sallamanın dışında da alternatifi olsa keşke.
 
Maç pinpon topuna döndü. Bir mola alıp akıllarına başına mı getirsen oyuncuların Ekrem hocam..
 
Kerry'i 4 e çekerek hem Kerry hemde Kravish ikilisini aynı anda oynatamaz mıyız ? Pota altındada kaçan atışlarda top bizde kalmış olur,2.şansı vermemiş oluruz hem.Kerry'nin üçlüğüde var üstelik.
 
Yerlilerden katkı olmazsa olmaz demiştik hep. Rıdvan ve Okben biraz katkı verince her şey değişiyor bir anda.
 
Arka arkaya gelen basketlerle devreyi güzel kapattık. 48-35. Böyle devam.
 
Kerry'i 4 e çekerek hem Kerry hemde Kravish ikilisini aynı anda oynatamaz mıyız ? Pota altındada kaçan atışlarda top bizde kalmış olur,2.şansı vermemiş oluruz hem.Kerry'nin üçlüğüde var üstelik.

3 sayı öndeydik,13 sayı önde bitirdik + Blackshear'den üçlükte geldi.

Rakipte Malcolm Thomasda yokken bu 5'i devam ettirip farkı biraz daha açabiliriz.
 
Savunmamız da çok iyiydi 2.çeyrekte. 13 sayı yedik o da Nusret'in şansa giren 3 lüğü dahil. Melo da iştahla oynayınca fark yaratıyor.
Bu takımın süreye yahut oyunu tutmaya oynamaması lazım. Bu takım sadece oyununu oynamalı. Öbür türlü 25 sayıdan maç veriyoruz.
 
Kravish keşke biraz hızlı ve sert bir oyuncu olabilseydi.O zaman bu kadar göze batmazdı.Aldığı savunma ribaundlarında yanında sadece bizim oyuncular vardı.Hücum ribaunduna çıkamıyor,perdeye geldikten sonra içeri devrilemiyor,ikili oyunda yavaş kalıyor.

Orta mesafe şutlarını ise çemberden uzak olmama kaydıyla iyi atıyor.Son maçlarda ise ciddi anlamda istek ve hırsı var.En sevindirici noktada bu.
 
Bravo Kravish'e,bravo Bost ve Melo'ya.

2 pozisyondur Kravish ile oynadık,gayette güzel oldu.
 
Çok keyifli oynuyoruz yine.
 
MELO. FARK 20! Yardırmaya devam ediyor.
 
İnanılmaz bir hücum gücü var bu takımın. 3 periyotta maç skoru atıyorlar. Daha 10 dakika var ama 80'e geldik.
 
Dış atışlar girince , takım uçuyor.
 
Geri
Üst