• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 19. Hafta | Beşiktaş Emlakjet - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Gayet iyi maç anlatıyor. Şimdi her şey bitti İsmail Şenol mu sorun oldu yahu. Ne kadar çok seviyor insanlar asıl sorunlardan kaçıp başkalarını hedef göstermeyi. Adamlar gayet enerjik oynuyor o da işini yapıyor. Ne var bunda yani.
Galatasaray düşmanı olduğu apaçık ortada. Deprem meprem dinlemedi herif çoştu beşiktaş öne geçince. Bundan rahatsız olman var mı????

Ya dudugu yanlis caldim ne demek ya ? Nasil mac yonetiyorsunuz abi siz ? Rahat 2 sayi gelecekti belki o pozisyonda.Net degiyor top cembere.

Fark eriyor.

3’e indirdik farki

Haydi Cimbom.

Niye Galatasaray düşmanı olsun İsmail Şenol? adam işini yapıyor maçtaki enerjiye göre kendisinin de enerjisi artıyordur. Bu yıllarca Murat Murathanoğlu'na da yapıldı o adam da işini yapıyordu. Özellikle Murathanoğlu bu ülke basketbolu için önemli bir değerdir ve basketbolun geldiği yerde de payı büyüktür.
Galatasaray düşmanı olduğu apaçık ortada. Deprem meprem dinlemedi herif çoştu beşiktaş öne geçince. Bundan rahatsız olman var mı????

Nasıl ortada mesela küfür mü ediyor yayında? Farklı bir maçı mı izliyoruz ben anlamadım.

Mola donusu yine pasifize olduk.

Fark tekrardan 7'ye çıktı.

Gecmis olsun.

Fark 9 oldu.

Tum teknik ekip dahil gonderin gitsin yabanci yerli tum transferler fiyasko

şubeyi yönetenlere ve yöneticilere saydirinca "yedirmeyiz" cart curt yazanlar vardı forumda, sizin de eseriniz bu takım.

Fark 4 oldu.

yemin ederim 1 aydır maç yoktu gençleşmiştik resmen, geçen yıl ne hayallerle kapattık sezonu bu sene ne yasatiyorsunuz bize lanet gitsin ya.

Haydi fark 4.
Kazanacağız bu maçı.

sadık yeter sadık valla yeter ya

Arada bile calistiramalis sirp pivot tutmuyor ulkede al usa pivot yok bu ne ya

Ennis defol ya

Geri