BSL 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 90-74 Galatasaray Ekmas

Yeni koç ile çıkacağımızı düşünmüyorum. Ludwisburg maçına da yeni koç ile çıkacağımızı dusunmuyorum. Efes maçı yeni koç için siftah olur. Bu maçta +20 sayı fark yememek tek temennim.
 
Adamlar tam bir spor kulübü; sen ise her sezonun apayrı fiyaskolara gebe bir ''futbol kulübü''sün. Güle oynaya alacakları maç olmaz umarım. İçimde küçük bir sürpriz tahminim de yok değil.
Usta aslında çift maç haftasından gelecekler. bizde de koç değişimi olacak. biraz klişe olacak ama oyuncularda motivasyon ve performans artışı olur elbette, rakibi de yorgun yakalamışken neden olmasın diyor insan. Ama şubenin bu sene hatta geçen seneyi de sayarsak 2 senedir yasattıklarını düşününce, en banko maçlarda bile rezil kepaze olduğumuzu hatırlayınca hiçbir şekilde istek heves kalmıyor insanda. Acaba bile diyesi gelmiyor insanın.
 
Rakip çift maç haftasından gelecek. Enseyi karartmaya, fark yeriz demeye gerek yok. Ben yeni koçun bu maça yetisecegini düşünmüyordum o yüzden umutsuzdum ama koç degisimi sanılandan daha çabuk oldu. Yerlilere büyük iş düşüyor bu maçta, istedikleri oldu ve Mitrovic gitti. Artık oyuncu grubunun kendisini affettirmesi gereken bir sürece giriyoruz, bu süreç de Ataşehir'de bir derbiyle basliyor.

Olası bir galibiyette haftaya Efes maçında tribünlerde en az 10 bin insan olur diye de iddiamı koyayım.
 
10 dakika sonra derbiye çıkıyoruz ama kimse gelip bir şey yazmamış. üzdü doğrusu.

Walden-Bost-Prepelic-Yeboah-McCormack. Hoca Halilovic'i kadronun dışında bırakmış.
Samet Geyik'in bolca süre almasını ve iyi bir performans vermesini bekliyorum.
 

Üst