• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 20. Hafta | Galatasaray Nef - Darüşşafaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bu nasıl hücum faul?

Russell sonunda ya.Rakibini kolayca geçebiliyorsun sakince bitir işte.

nihayet öne geçtik.

DYLAAAAAAAAAANNNNNN

Bizim kararlı olmamız için ille rakibinde kötü mü olması lazım ya ? İlk çeyrek başlangıcı neydi öyle.Maça bu şekilde başlasak en az +10 la öndeydik.

Hayatım boyunca izlediğim en kötü basketbol maçı olabilir. Bu takımın oyunu ciddiye alan hiçbir rakibi yenebileceğini düşünmüyorum. Çok üzücü gerçekten. Sorumluların pişkin pişkin görevlerine devam etmeleri ise en kötüsü.

Bravo Göksenin,bravo

Russell'ın şutlar girmiyor.Girmiyor.

1 tane üçlüğü soksada,havaya girse keşke.

evlere şenlik hakem kararları.

Bize rahat maç yok.

Umarım kazanırız.

2 takımdanda son çeyrek başında nasıl top kaybı yapılmaz dersi.

Sonunda be ya.Sonunda geldi o üçlük.

bir tane üçlük savunması yapın ya bir tane ya

Ristic'i çok geciktin almaya hocam

Takım iyi durumda olsa diyeceğiz ki 1 haftada 4.maçını yapıyorlar yorgunluk falan.Alakası yok.

Nereden çıktı bu maç,neyse oynayalım havasında oynuyoruz.Ara ara biz bu maçı kazanmak zorundaydık değil mi ruh hali geliyor.Sonra tekrardan maç mı vardı ya bugün ruh hali.

Cidden çıldıracagım.

aynı nokta aynı üçlük. yok ya aklımızla alay ediyorlar

İyi oynamıyoruz, kazanmaya gelen hiçbir takımı yenemeyiz dedik dedik anlatamadık.

Sanki tek pota sokak basketbolu maçı.Russel'ın dışarı çıkıp üçlük denemesine diyorum.Maç sonunda belkide 1 sayıya bile ihtiyaç olacak.

Demin Russell'a anlam veremiyoruz şimdi Ennis'in kaldırıp denediği üçlük.Bu takımı anlamak zor,çok zor.

Geri