• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 20. Hafta | Gaziantep Basketbol 68-61 Galatasaray

Göksenin kanser ediyor yine. O kadar çok kaçırdı ki şimdiye öne geçmiştik. Şu maçı biz alırız biraz girse şutlar, gerçekten almamız sürpriz değil.

MACON laf eden arkadaslar bana ne oynadıgımız,ne oynatıldıgımızı anlatabilirmi elimizdekı tek şut sokan adamdı artık oda yok !

Extra galibiyet çıkaradığımız sürece son haftaya kadar küme düşme sıkıntı yaşayacağız. Ve eminim ki biz zor duruma girelim diye potadaki takımlara ikramlarda olacaktır :)

kapadım artık maçı.

Göksenin savunmada çok etkili, özellikle biz hücum ederken

Gecen sene ki takımımız Philadelpia 76
Bu sene ki takımımız Afyon Belediyespor

2. yarının başından beri izliyorum. Yabancılar Motum dahil ciddi iyi mücadele etmesine karşın yerlilerimiz küfür gibi top oynuyor.

Takımda net kazmalık var...

Antep kaybetmek için her şeyi yapıyor resmen ama bizimkiler o kadar yeteneksiz ki..

Ben aynı pozisyonu defalarca izlemiyorum dimi 15 20 tane boş pota altı turnıkesi kaçtı

Bu maçta mücadale ediyoruz ama net yetenek fukaralığı göze çarpıyor

Bu zamana kadar kimse söylememiş olabilir:
“Topu çemberin içinden geçirmeniz gerekiyor.”

Hamilton baya sağlam oynuyor allahtan 53-53 top bizde. Antep çok kötü oynuyor. Kazanalım artık..

Ya o nasıl pas Trice ya ayıp ya

MACON laf eden arkadaslar bana ne oynadıgımız,ne oynatıldıgımızı anlatabilirmi elimizdekı tek şut sokan adamdı artık oda yok !
MACON yok yediğimiz sayı 70 lerde kalacak. Sayı bir şekilde atılır. Ayrıca Hamilton Macon kadar sayı buldu.

Motum savunmada tam bir kara delik.

Çok çok kötü bir antepe karşı bile galibiyet alamıyoruz, extra hiçbir galibiyet alamıyoruz, son maça kadar küme düşme sıkıntı yaşarız bu gidişle.

14. Hücum ribaunda ilk basketi attık, acayip bir istatistik

2010-2011 kadrosundan 2 genç. Sertaç Şanlı ve Göksenin Köksal. Devamları için yanlış tercih yapmışız.

Bu takımda kritik anlarda kim üçlük atacak? Trice? Yiğit? Göksenin? Hamilton? Motum?

Hiçbiri güven vermiyor.

Geri