• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 20. Hafta | Karşıyaka 72-82 Galatasaray Mct Technic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Rakip ligden düşme konumunda ,bu nedenle iç sahada o kepaze taraftar tribünleri dolduracaktır, işte tarihi bir fırsat gözlerinin yaşına bakılmamalı ,rotasyon falan düşünmeden ezebildiğimiz kadar ezip, o taraftar olacak rezilleri evine öyle göndermek lazım.

Takımın son dönemdeki durumunu düşündüğümüzde rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Karşıyaka bu maça çok asılacaktır ama güçleri yetmez.

Karşıyaka adına sezonun maçı. Bu takım, fikstür rahatladığında geriden gelerek ligde kalamaz; tulum çıkarma baskısını ve sıfır hata payını kaldıramaz. Olmaz, imkansız diyeceğimiz bir iki maçı kazanmak zorundalar.

Galatasaray'ın sezonu İstanbul'daki Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four'u, turistlere bir g.tlük yerin kalmadığı şehrin banliyösüne postalandığında kapandı. Eurocup şampiyonluğuyla Galatasaray efsanesi olan oyuncunun hali tavrı da, 26 sezonda 7 elit Avrupa kupası kazanmış kulübe; 10-15 günlük projeksiyonlarla bakma gafletinde bulunan çağdaş görünümlü çağ dışı Galatasaraylılara tokat atıyor zaten.

Zor maç ama kazanacağımızı umuyorum.

Güzel başladık 0-8 ile molaya yolladık.Petrucelli'ninde hem top çalması,baskılı savunması ve ceza şutunu sokması önemliydi.

Petrucelli'yi riske ediyorlar.3 kez dışarıda riske ettiler.3 müsait dış atıştan 1'ini soktu Petrucelli.Fakat oyuna kattığı iyimserlik ve pozitiflikle 7 sayıyla kenara geldi.

Hahahahahha Mert celepin gönlünü almak için yalandan faul çaldılar Muhsin'e alakasız yerde. Hatta düdük ağzında dokunur dokunmaz çaldı. Adiler bunlar !

İnşallah can simidi olmayız bu malum camiaya.

İkinci çeyrek epey epey yedik. Spikerlerin bu gereksiz saçma sapan Samet Geyik'in kendisini koruması gerek muhabbeti de sıktı artık ! Sanki bana Milli maçta düşmanla oynuyor gibi.

Aynen böyle devam👏

Bu faul düdüklerinden midem bulandı artık maçı kapatacağım. Adam Petrucelli'nin bacağına sarılıyor ama maçın adamı Petrucelli'ye faul çalıp 4'letiyorlar.

Sadece 9 sayıya izin verdik 3.periyotta. İlk periyot 11 , ikinci periyot 28. Çok acayip periyot dağılımı var.

Bu kez de ksk koçuna falan yazın Samet'in faulünü. Samet beşlemesin diye özel çaba gösteriyorlar.

Maçı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Maşallah spiker + Tamer Oyguç da ksk fanı gibi zaten.

Buğrahan Tuncer......

3.anonsa neden olan küfürlerden ötürü barbarlık başka bir şey takımını sevmek,sahiplenmek başka bir şey diyecektim.Tam o esnada parkeye yabancı madde atmaya başladılar.Bir durun bari cümlemiz bitsin be !

İNŞALLAH KÜME DÜŞERSİNİZ!!

Bu rezil taraftarı susturmak elimizdeydi, ezip geçmek lazımdı. Bunların sporla alakası olmadığı ne zaman anlaşılacak. Maça asılmak gerekiyordu, şunları ilk yarı bittiğinde eve gönderebilirdik, ne gerek var rehavete.

Son düzenleme:
Geri