• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 22. Hafta | Galatasaray Nef - Frutti Extra Bursaspor

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Bu Sadık'a kim Draymond Green olduğuna inandırdıysa bir an önce kulağını çekip yola getirmeli.
 
Takım %100 ile oynuyor, umarım kazanırız. Maximum oyunumuz budur, yukarısı için umut vermiyor
 
İmdada Göksenin yetişti.
 
Onuralp hakkaten topcu yalniz be.
 
Dee Bost’u cok severdim ama bu sezon hayaletten farki yoktu.Russell cok net bir sekilde Bost’un yerini doldurdu.Her mac uzerine koyuyor.
 
Russell saf skorer, bir şekilde sayı buluyor.
 
Cok iyi bir oyunla cok onemli bir galibiyet aldik.Takim halinde zaman zaman dussek bile macin 30-33 dakikasini muazzam oynadik.

Takimda deplasmandaki Malaga macindan beri net bir sekilde gozle gorulur bir cikis var.Oyuncularin bireysel performanslarinin artmasinin yaninda takim olarak iyi oynamaya basladik.

Play-off’a kacinci siradan girecegimizi artik daha yuksek sesle konusabiliriz.Takima,koca ve ekibine tebrikler.Iyi toparladik.Boyle devam.
 
Hakemler 2 haftadır aleni şekilde bizi küme düşme potasına çekmeye uğraşıyor inanılmaz art niyetliler. Başta Russel Muhaymin ve Mahir olmak üzere tüm takımı kutluyorum.
 
Kazandık, daha önemlisi iyi oynayarak kazandık.
 
91-80 kazandık.
 
Gelecek sezon tutulacak ilk yabancının Russell gönderilecek ilk yabancının da Ennis olması gerektiğini gösteren bir maç oldu. Takıma tebrikler. Bahçeşehir Koleji - Gaziantep Basketbol - Büyükçekmece Basketbol - Manisa Basketbol ve Konyaspor'u yenersek ilk 6'da bitiririz ligi.
 
5.6 milyon dolarlik bir butce oluyor bu durumda erkek basketbol icin.Staff giderlerini falan cikarirsak gelecek sezon icin 4 milyon dolarin ustunde bir oyuncu butcemiz olacak demektir.
Rekabetci olunabilecek bir butce acikcasi.Tabi dogru kullanilirsa.
 
Ian,Yunus,Floyd gitti yerlerine gelen olmadı.
2tane saglam 3 ve 4 alabilsek takim ilk4 yapar playofflarda
 
Bugünkü mali genel kuruldaki tabloya göre gelecek sene her branşımızda bütçe artıyor. Umarım iyi kadrolar kurup futbolda olduğu gibi basketbol ve voleybolda da başarı hegemonyası kurarız. En büyük isteğim basketbol ve voleybolda da Galatasaray‘ın artık Türkiye’deki ilk 2-3 takımdan biri olması.
Gelecek sene için aklımdaki tek soru işareti şu: TL cinsinden bütçemiz artıyor ama Dolar ve Euro kuru da artarsa eğer TL cinsinden bütçe artışı kurdaki artışı tolere edebilecek mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Kafa kafaya verirsek paraların ödendiği ay, gün, saat ve yerine göre dakikaya kadar bulabiliriz. :)
 
Takımın kimya seviyesinde bariz artış var. Maalesef sezon içindeki oyuncu sirkülasyonu hem takımı hem koçu olumsuz anlamda çok etkiledi ve oyun olarak bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedik. Özellikle kısalar oyun içi rolleri kabullenmiş gibi göründü bu maçta ki bence bu çok önemli bir şey. Agresiflik seviyemizi yükseltip rakibi çok iyi sindirdik ilk yarıda ki Bursaspor savunma kısmı olmasa da hücum tarafı çok tehlikeli bir takım ve bu takıma bir de Andrews eklenmiş. İkinci yarı biraz daha kontrollü ve ekonomik oyuna geçince yakalanır üzere geldik. Belki de takımımızın kapasitesi bu kadar ama ben bu maçta takımı düzen ve disiplin olarak beğendim. Ennis kontrol içinde hareket etmeyi başardı keza Mcgee de öyle. Russel hücumları iyi organize etti sayılabilir. Sonuç olarak maç takvimimizin de hafiflemesiyle Play Off yapacağız gibi duruyor ama ilk turda Efes veya Fb gelirse yolun sonuna geleceğimiz de bariz😊
 
Geri
Üst