• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 23. Hafta | Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Barış Nane geri mi döndü şubeye? Pota arkasında oturuyor.
içerde oynadığımız maçlarda da geliyordu salona. şubeye döndü mü bilmiyorum ama fanatik Galatasaraylı diye biliyorum, taraftar olarak gelmiş olabilir.

Mahir’in oyununda geçmişe nazaran gelişme var.
Kadrolar arasında büyük kalite farkı var, size olarak da
eksik kalıyoruz.

Guduric disinda yaratici yok ama kadroda Pierre’i gorunce cok hosuma gitmedi acikcasi.Biraz moral bozdu.
Pierre can sikmaya basladi bile.Bu arada mac oncesi burada yazdigimiz cok onemli olan sut yuzdemiz su ana kadar bir hayli dusuk.Hucum ribaundlariyla attigimiz sayilarla tutunuyoruz su an.

Pistiolis takımı neden ısrarla dış atışa yöneltiyor anlamış değilim.

Motley’i Tavares zor tutuyor bizim Mahir ve Risticle durdurmamiz fazla iyimserlik olur gibi.

Avrupa'da eşleşme sıkıntısı yaşayacağımız takımlardan biri net olarak Fenerbahçe. İnanılmaz undersize kalıyoruz. Özellikle Hayes - Pierre ikilisi fark yaratıyor. Dış şut yüzdemizin ve 3-4 numara savunmamızın kritik olduğu bir maç. Sadık ve Ennis'in şut yüzdeleri ile Ristic'in savunması kritik.

Son düzenleme:
Heriflerin salona gitmelerinin en büyük amacı; takımlarını desteklemek değil Göksenin’i ıslıklamak.

Beğenmesem de, Ennis’in çıkmadan oynaması lazım bu maçta.

Itoudis cikarabilecegi en iyi 5 yabanciyi cikarmis maca.Bizim burada kazanmak icin beklentimiz Guduric’i falan dinlendirirse kazanabiliriz seklindeydi.

Bakalim bu rotasyona karsi ne kadar macin icinde kalabilecegiz ?

Dış atış denemek dışında bir şey yapmıyoruz. Eğer yüzdemiz yüksek olursa maçın içinde oluyoruz, düşük olursa da yeniliyoruz. Elinde Mahir ve Angelo gibi oyuncular varken neden içeriden zorlamıyoruz anlamıyorum ya.

göksenin bir tane sok be abi bir tane ya lütfen. gerisi gelecek inanıyorum.

Sadik Emir’in biri tarafindan yapabileceklerinin siniri konusunda uyarilmasi lazim artik.Eger Pistiolis bunlari Sadik’tan talep ediyorsa en buyuk suclu da odur.

Sadik napıyon sadık?

Butun sezon yatar Gs maclarinda Klay Thompson kesilir basimiza.

Göksenin kazmasının karşısında DyShawn Pierre ve Angelo Caloiaro emeklisinin karşısında Nigel Hayes var. Bu eşleşmeleri görmek acı verici.

Takım tamamen Russell’ın eline bakıyor.
Russell yüzdeli atarsa işler yolunda gidiyor.

Sadık yemin ederim nefret ettirdin kendinden.

Perişan olduk ya ribaundlarda inanılmaz eziliyoruz.

Mahir iyi oynuyor.

koçum mahir be

Geri