• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 23. Hafta | Semt77 Yalovaspor 69 - 73 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Hakkaten çok kötü bir beşle başladı. Bu oldukça negatif bir nokta benim için. ayrıca yeni koç ndour’u pek tutmuyor sanırım. Bunu da pek anlayamadım

Ya Kravish ne diye kaldirip atarsin orada ya

Serbest atışlar olmasa sayı da atamayacağız.

Devamlı boş üçlük fırsatı veriyoruz, inanılmaz cidden.

Bu kadar rezil oynadigimiz bir ilk yariyi sadece 5 sayi geride bitirmek iyi yine.Cunku cidden rezalet top oynadik.

Koç yerli oyuncuları tanıma sürecinde 4 maç kaldı ama yeterli bir süre hem biz de koçu tanımış oluruz. 6.bitirmek önemli kazanmamız lazım

Canberk napiyosun Allah askina napiyosun ya

Canberk cidden skandal performans ha. 3 dakikada daha ne kadar saçmalayabilir bir oyuncu bilmiyorum

Takim gelmemis bugun.Bu top kayiplarinin baska aciklamasi yok.

Bost bin feribota git sen evine be abim valla gerek yok boyle oynayacaksan bugun sana.

rıdvan-okben-göksenin-kerry-kravish. Şaka mı bu 5?

Hoca fazla deniyor fazla rotasyon yapiyor ve artik fanteziye kaciyor.Bu hazirlik maci degil ki kazanirsak 6. olacagiz sakasi yok yani.

Hiç iyi oynamiyoruz hücumda çok tutuğuz doğru 5 i de bulamadık gibi galibiyet çok değerli olur

Sadik saka mi

Bize şöyle eli yüzü düzgün 3-4 yerli lazım. Her sene bu muhabbeti yapıyoruz gerçi ama bu yaz gerçekleşir umarım artık bu.

Bize şöyle eli yüzü düzgün 3-4 yerli lazım. Her sene bu muhabbeti yapıyoruz gerçi ama bu yaz gerçekleşir umarım artık bu.
Bizdeki butun yerlileri toplasan bir Yigit Arslan bile etmez.Bu sezon son yillarda yerli kalitesinin en dusuk oldugu sezon bence.

Bost pusica melo 3 lüsü yanyana denenmeli hücumda çok zorlanıyoruz Okbenden ne bekleniyor acaba

Okben yeter be.

Geri