• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 24. Hafta | Türk Telekom 81-77 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
14.03.2021 Pazar
13:00
Mamak Belediyesi Spor Salonu
Tivibu Spor 2

Basketbol Süper Ligi'nin 24.haftasında Türk Telekom ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Takımımız ligde 7 galibiyet ve 16 mağlubiyet ile 14.sırada. Türk Telekom ise 13 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile 5.sırada. Karşılaşma öncesi takımımızın herhangi bir eksiği bulunmuyor.

İlk yarıda mağlup etmiştik. Umarım yine başarırız...

Ankaradaki ultraslan grubu inşallah takımı karşılar. Dışardan destek verilmeli takımımıza her şeye rağmen moral iyidir .Bu Galatasaray bizimdir bu sezon kötüde olsa.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fethiye de Aliağa'yı yendi... Uçarak gidiyoruz...

Geliyor gelmekte olan, emeği geçenlerin eline sağlık

Fethiye de kazandı al başa belayı. Arkadaş ne yapın edin tutun şu takımı ligde. Böyle kepazelik görmedim ben.

Çok zor bir fikstürümüz var. Kalan 6 maçımızın yarısını play off takımları ile oynuyoruz. B.Çekmece ve Bursa da ligde kalma yolundaki rakipler...

Galatasaray - Bahçeşehir
Büyükçekmece - Galatasaray
Galatasaray - Afyon Bld
Karşıyaka - Galatasaray
Galatasaray - Bursaspor
Fenerbahçe - Galatasaray

Şu anda ligin en düzensiz takımlarındanız,durum böyleyken umarım şans bizden yana olur ve ligde kalabiliriz.

Geçen haftaki Daçka maçıyla düştük gibi zaten.

Daçka maçında az olan ümidim artık hiç yok. Kazanmamız mucize olur.

Telekom hafta içi maç yaptı ve yiprandilar. Sert oynayabilsek kazanabiliriz. Tabii bunu bir temenni olarak söylüyorum.

İrtifa kaybetme seviyesini geçtik resmen düşüyoruz.

Yeni bir umutla acaba mı diye beklemedeyiz.

Pierre Jackson'ın sakatlığı mı var ? Travis Trice gözüküyor Tbf kadrolar kısmında ?

Resmi hesap Motum'a sakat diyor ama kadroda var.Kadroda olup oynamayacak mı anlamadım.

Oyuncularımız Pierre Jackson, Brock Motum ve Caner Erdeniz sakatlıkları sebebiyle Türk Telekom karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ayberk üçlük.

17-8 öndeyiz iyi başladık böyle gitsin.

Saçma bi şekilde iyi basketbol oynuyoruz.Artık bişeyler yapma vakti geldi.Alın şu maçı.

Geri