• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

Büyükçekmece’nin Türk oyuncuları toplamda 5 üçlük attı, bizim yerlilerden gram katkı yok

Adamlar GSW gibi üçlük atıyorlar. Bu nasıl iş ya!

Yani maç çok acayip bi şeye döndü komple iptal savunmalar. Ömer Utku Al maç çözüyor şu an direnç kırıldı kırılacak bizim.

Savunma kötü tamam da ortada hücüm da yok aslında 5 saniyede sallanıyoruz potaya

Crawford defol git bu takımdan. Git mahalle maçı oyna.

Crawford kontrolden çıktı komple.

Crawford ben Nba2k oynarken bile bu kadar bireysel oynamıyorum. Koçumuz neden bu kadar şahsi oynamaya müsaade ediyor çok garip.

Birazcık savunma yapsak kazanacağız şu maçı

bu maçı alacağız başka yolu yok

Çalmadığı faule bak. Çoluğundan çocuğundan çıksın.

emin tetikçisi yemin içmiş

Macin adami jeffersonu kenarda unuttu adam. Rezalet bir hoca yönetimi.

Recep Ankaralı'ta geçmiş olsun dilesin yönetim de.

Kendi efsanesini anmayıp, elin tetikçisine geçmiş olsun diyen yönetimle bu kümede kalacağımıza düşelim daha iyi. Gerçekten diyecek bir şeyim yok. Devam edin böyle.

emini de yeneceğiz !

Cengiz yönetimi kenarda her karara bağırarak amatör branşlara kendi dönemlerinin en büyük katkısını yapıyorlar. Hakkınız ödenmez.

Hakem resmen maçın başından beri aleyhimize düdükler çalıyor. Rezillik tek kelimeyle. Ciddi olarak skora etki ediyorlar.

Hakem üçlüsünü savunursak maçı alacağız.

Motum yerine jefferson olsa alırdık maci. Çok ribaund verdik. Hoca inanilmaz kötü.

Marei kısalarımızdan daha iyi savundu kısayı.

Crawford ne halt yiyor! Erken üçlük attı kaçırdı sonra Andersondan yedik.

Geri