• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 27. Hafta | Fenerbahçe Beko 70-76 Galatasaray NEF

Cok sey yazasim var ama nazar degmesin diye bir sey yazmayacagim :)
 
1 kere de şerefinizi kaybetmeden oynayın. Olmayan bir şey kaybedilmez gerçi de.
 
Vesely biraz daha atlasa Atasehir’den cikiyordu.
 
Futbolda Mert Hakan, basketbolda Vesely gibi şeref, karakter yoksunları takımlarına en çok yakışan tipler.
 
Son bolumde dogru sutlari bulmamiza ragmen sokamadik.Oyun olarak gayet iyiyiz.Farkin eridigi bolumde bile dedigim gibi hucumda istedigimiz sutlari bulduk.
İkinci yari daha da gereceklerdir ortami.Sakin kalmak gerek.Kaos onlara yarar.
 
1 ay oynayıp 6 ay yatan 3M'lik şeref yoksunu kazık. Az daha takla at parkede belki dışarı gidersin yuvarlanarak.
 
Rakibinin 10 katından fazla bütçeye sahipsin ve hala çirkinlik yaparak maç kazanmaya çalışıyorsun.
 
Rakibi kendi seyircisi önünde az sayıda tutmayı başardık harika savunmayla. Fakat çizgiden 0/2 atmak kabul edilemez. Zaten skor bulamayınca rakibi de oyuna dahil ediyoruz otomatik. Bost'un çizgiden boş dönmemesi önemli şöyle bir maçta.
 
Bost son maçlarda iyice çığrından çıktı son maç maç sonu üçlüğü dışında rezaletti, şurada çift hanelerde bitireceğimiz ilk yarıyı 2-0 serbest atış 1 tane airball, savunmada gereksiz faulüyle 2 sayıya indirtmeye başardı, son 4 hücumda topu öldürüp kanada vermek dışında yaptığı bir şeyde yoktu maalesef.
 
Gercekten tribunler hakemleri etkisi altina aldi ancak hakemler sertlige izin vermiyor bu bizim lehimize. Coach Cska Moskova’da Itoudisin yaptigi gibi cok rotasyona gidiyor ama bizim kadromuz kisitli Canaan basit hatalar yapti. Dee boost her zaman ki gibi saniyelik degisimler yasiyor.
 
Zaten öyleydi. NBA'e gitmemesi için 2 yıl 6M ile anlaşmışlardı. Hatta pardon 7 ile anlaşmışlardı sanırım.
 
Dee Bost okudu herhalde burayi devre arasinda :)
 
Salon tam bir tiyatro. Bu nasıl taraftar?
 
Kravish yerine Ndour okşatmış bundan daha kötü olmazmış. Sakat değilse günahı nedir?
 
32 yaşına da gelse beyni asla 10 yaşından ileriye gitmeyecek bu loser Vesely'nin.
 
Avrupa’nin en itici oyuncusu Melihle beraber.
Murathanoglu ve turevleri yillarca Rudy diye agladilar ama bu Vesely hepsini katlar cirkeflik konusunda.
 
Hakemler costu. Kendini yere atan basketbolcular var, bu oyuna karsi yenmemiz lazim ki o numaralar ders olsun herkese
 
Hakemler dervede Melo pozisyonu temizdi çaldılar, Vesely dönerken çengeli koyuyor faul bize çıkıyor vs hadi bakalım sonu nasıl olacak.
 
Geri
Üst