• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 27. Hafta | Fenerbahçe Beko 70-76 Galatasaray NEF

Hakemler seyirci baskısı ve oyuncu aşırı itirazlarıyla şamar oğlanı oldular...

Ribaund alın ya, elleriniz armut mu topluyor!

Allah seni başımızdan alsın be olm insan evlat sahibi olunca olgunlaşır biraz. Sen nasıl bir yaratıksın sakatlan git de kurtulalım be kimseye demedim bunu !

Şikecilerin tasmalı hakemleri.

Sonra avrupada hakemleri görünce “Yurolig mafya!”

Sonuç ne olursa olsun deli gibi koşan savaşan bu takımdan razıyım ben. Zaten hakemlerle eksik oynuyoruz.

Basketbolda böyle her şeye itiraz oluyor mu?

Ara sıra kontrolü kaybettik, bazı yerlerde koç da müdahelede gecikti. Onların dışında beğendim takımı.

Allah'ım şu mübarek Ramazan günü sen adaletinle tecelli et !

Bost son maçtada olduğu gibi maç boyunca sıvadı, maçın sonu krallığını ilan ediyor, buradan da vermeyen artık.

Sadik napiyosun Sadiiiiikkkkk

Sadık'la Okben gene kaybedelim diye her şeyi yapıyorlar ama yetmeyecekler galiba.

Iste bu be

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

KOYDUUUUKKKKKKKK

Vesely nerdesin Vesely?

Sonuna kadar hak eden kazandı. Tebrikler Cimbom'um.

Aşağılık köpek Vesely aldın mı cevabını ! Bütün şerefsizleri susturduk . Son yıllarda bu kadar istediğim bir maç olmamıştı. Resmen sokak kavgasına çevirdikleri maçta parkeye gömülüp kaldılar. İlahi adalet !

Bu kadronun hakki budur iste.Bosuna vakit kaybettik sezon basindan beri.Su koc operasyonunu sezon baslamadan yapabilseydik cok farkli yerlerde olurduk.
Tebrikler takim,tebrikler koc.Bu takima sahip cikmayacak olan gelmesin yonetime istemiyoruz.

Herkesin emegine sağlık

Geri