• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 28. Hafta | Beşiktaş Emlakjet 76-77 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Adamlar maçı Sinan Erdem'e almaya tenezzül etmemiş. Futbol sebebiyle oksijen alacakları noktaya ihtiyaç duydukları ortamda bunu yapmamış. Bize dair Yakup Sekizkök'ün nispeten yeni gelmiş olması dışında, elde avuçta o kadar bir şey yok.

Net mağlubiyet yazar.

Beşiktaş performans anlamında son zamanlarda düştü.
Ben galibiyet bekliyorum.
Ayrıca hangi nedene dayanarak ‘net mağlubiyet’ diyorsunuz merak ediyorum.

Muhammed'e katılıyorum. Beşiktaş Bourg eşleşmesinden sonra kontak kapattı resmen. bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Fener maçında rezil bir basketbol oynadı bjk. Tamamen bireysel hücum etti. Maçı yorumlayan İhsan Bayülgen takımda ki belirsizlikten dolayı ciddi bir sıkıntı olduğunu. Hocaya ve yabancılara ciddi teklifler geldiğini söyledi. Umarım bu kaos ortamı bize yarar.

7. - 8. bitirmeyelim yeter, ya 5-6. olalım ya da playoff dışı kalalım.

Hakemler Sadık' a takmış vaziyette. İki basit faulle kenara geldi Sadık

Mevsimler, yıllar geçiyor, hocalar değişiyor ama Göksenin parkede kalmaya devam ediyor.

20-12'den sonra iyi toparladık.

2 gerçek uzunu sahaya atınca bu takım bile savunma yapabiliyor.

Takımın süper yıldızı Preperic şuana kadar 0 sayı

Preperic katkıyı geçtim zarar veriyor artık takıma. Takımın en iyi oyuncusuyken. Nasıl bu kadar büyük düşüş yaşadı akıl alır gibi değil.

Preperic katkıyı geçtim zarar veriyor artık takıma. Takımın en iyi oyuncusuyken. Nasıl bu kadar büyük düşüş yaşadı akıl alır gibi değil.
Küçük rollerin oyuncusu. Biraz fazla sorumluluk verince ya da sertlik artınca su kaynatabiliyor.

maşallah bost. 40-35 öndeyiz ilk yarı.

2 uzunlu 5 bize yaradı. Bu Sadıklı dönemi de az hasarla geçersek maçı kazanabiliriz.

Bost fiziksel ve mental olarak olmayabilir ama karakter olarak hala büyük takım oyuncusu.

Bize 2 hafta önce maç kaybettiren aldatma teknikleri Beşiktaşlılara hiç çıkmıyor. Perdeyi gören canlı bomba gibi fırlatıyor kendini.

Preperic
Yazıklar olsun sana.
Seni bir maç daha oynatan yönetime de yazıklar olsun

Geri