• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 28. Hafta | Pınar Karşıyaka 92-94 Galatasaray

Hakemler de bizim düşmemizi istiyor galiba. Bu kadar bariz hataları nasıl yapıyorlar?
Böyle konsantre oynamaya deva medelim onları da yeneceğiz.

En ufacık temasta bizim aleyhimize çok kolay düdükler çalınıyorken, bize olan fauller bile çalınmıyor. Yine de mücadeleye devam.

Maçı alırsak ligde kalıyor muyuz arkadaşlar?

Basketbolun doğru adresi hemgolhempenaltı.com henüz hakemlerle ilgili haber yapmadığına göre iyi bir ilk yarı oynadık demektir.

Kesin kalırız diyemem ama yüzde 99 garantileriz bursa maçını almamız lazım kesin garantilemek için bizim iki maçı kaybedip fethiyenin 2 maçını kazanması lazım düşmemiz için o durumda

Hakemler ilk yarıda düdükleri doğru çalsaydı şu an fark 10 değil 20 olurdu. İkinci yarı için korkuyorum açıkcası. Çok konsantre ve bozmadan devam etmemiz lazım.

Benim de eleştirilerim, şüphelerim var ama Ekrem Memnun sadece şu katlandığı stres için bile saygıyı hak ediyor bence yüzünden sıkıntı ve stresi ne kadar yoğun yaşadığını anlamak için işin uzmanı olmaya gerek yok.

20 dakika konsantrasyon!

Bahçeşehir, Fethiye yi 99-71 yenmiş.

Salonda bizim taraftar mı var? Rerere duydum sanlik ilk yarı sonunda?

Yıllar sonra maç açtım değişmeyen tek şey Karşıyaka'nın salonunun skorboard ve maç saati sorunu.

Hakemlerin yaptıkları hata değil organize kötülük.

Morgan Mareiyi denize döktü.

ÇALDIKLARI FAUÜLÜ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Hahaha hakeme bak şaka gibi:D futboldaki gibi avantajı kullandı çıkınca top faul verdi. Rezillik

Geri