• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 29. Hafta | Galatasaray - Bursaspor

Bursanın oldukça küçük bir play off şansı var bu neyin hırsı neyin gerginliği acaba

Motum devam böyle.

Shayok bile şaşırdı faul kararına

Motum sadece koordinat giriyor ve yolluyor. Bileği çok kadife

Hücumda bir şekilde sayı bulmayı başarıyoruz ama şu savunmadaki sorunları geçici olarakta çözemiyoruz.

Motum ateş ediyor.

Jackson o kadar akıllı ki, Motum’un sıcak olduğunu bildiğinden hep ona pas çıkarıyor.

Top kayıpları yapmaya başladık.

Kısaları hiç savunamıyoruz.

Jefferson-Motum toplamda 13/13 oldu galiba saha içi isabet.

Savunmamızın iyi olmadığını biliyorum ama bir devrede 58 sayı yemek çok çok fazla.

8 tane üçlük soktular!

Küme düşme maçının devresinde 58 sayı yiyen takım küme düşmeli.

Bursaspor yeri geldi birkaç pozisyonda çok şanssızdı.Çok şanslı olduğu anlarda vardı onu kenara koyuyorum.İlk yarı itibariyle 65 sayı falan yiyebilirdik.

Savunma kısalardan başlar ve bizim sıfır savunma yapan kısalarımız ilk perdede takılıp rakibe alan açıyor. Biraz geriden takip etsen de üçlük yapıştırıyrolar.

Kaybedersek düşeriz...Maça hiç hazırlanmamış gibiyiz...Neredeyse sıfır savunma ile oynuyoruz...İnşallah kazanırız...

Yani abi... son hücum senin, niye oyun kurmak yerine saçma maceraya giriyorsunuz. Hadi alan açıp şut yaratmak amacın, ama bunu niye el üstü Göksenin’e attırırsın Motum dururken. Ver adama buzzer ile bitirsin kaçırmadan atıyor. Devreye moralli git.

İkinci çeyrekte 2 faül yaptık ilk yarıda toplam 5 ya da 6 faül yaptık bari biraz sert oynayalım faül yapalım biraz ritmi bozalım

Ligde kalırsak Amile Jefferson’ı takımda tutmalıyız

Geri