• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 29. Hafta | Galatasaray Nef 90-89 Tofaş

Hocanin gelişi özellikle savunmada,bambaska bir hava kattı.Oyuncularin özgüvenide arttı,hucumda arada sacmalasak bile mac genelinde daha secici oluyoruz,ben Tofas karsisinda kazanacağımızi düşünüyorum.Maci heyecanla bekliyorum,takimimiza basarilar dilerim.

Tofas macini kazanacagimizi dusunuyorum.Tofas’in yabanci kalitesi son yillara gore baya dusuk seviyede.Zaten Tofas’tan da bagimsiz bizim takimin Pistiolis ile birlikte yakaladigi ivme ve oynamaya basladigi basketbol ligde ozellikle ic sahada Efes haric her takima karsi bizi favori yapar.Bu yuzden Tofas’in cok sansinin oldugunu sanmiyorum.

Maçı TRT vermiyor. İzleyebileceğimiz herhangi bir yer var mıdır acaba?

Bost Melo Canaan Kerry Ndour yabancilarimiz.

Salon atmosferi güzel. Daha yarım saat var. İç sahadaki fb maçı gibi dolacak muhtemelen.

Anlık salon. 30 dakika var.

Ekli dosyalar

• IMG_20220424_145830.jpg
    IMG_20220424_145830.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 13
Göksenin at şu bomboş üçlükleri be olm

Cok kotu bir ilk ceyrek oynadik.Ozellikle yenen 24 sayi son maclardaki goruntuden uzak.Hucumda da attigimiz yetersiz.

Rakip çok hareketli savunma yapıyor, ayakları çabuk oyuncular kullanıyorlar ve sürekli adam değişiyorlar. Bence sürekli ters eşleşme kovalayıp hücum etmek lazım potaya gidemiyorsak yardım gelen tarafa topu çevirmek lazım. Üç sayılık atış yüzdemiz malın geri kalanı için kritik.

Son düzenleme:
13-11 den sonra gereksiz,çok saçma bir seri yedik.Yani 13-0 lık seriyi yerken tek yaptığımız izlemekti.

Hücumdada biraz panik havası var.Öncelikle savunmada sertlik göstermeliyiz.Bu kadar rahat hücum ettirmemeliyiz.Bu kadar rahat dış atış denememeliler.

Salonda yaklaşık 5 bin kişi var ortam güzel. Tofaş iyi başladı ama alacağız maçı.

4-0 lık seri sonrası molaya gittiler.Fakat kaptığımız topu kaptırdık ve Kasey Sheppard bomboş üçlük denedi.Maçı kazanmak için bunları yapmamak lazım.2 tane kolay pozisyon vermiş olduk.

Yiğite bak bizde rakibe el göstermedi geçen sene

Kravish sakat mı? Neden Ndour tercihi yaptı ki koç?

Muhsini simdiden baglamak lazim sezon sonu icin.

Savunmada Ndour sıkıntı.Kravish tercih edilebilirdi,sakat değilse.Kısayı savunsak Muhsin bomboş bitiriyor ya da tam tersi kısalar rahat pozisyon buluyorlar.Berk bile bomboş orta mesafe soktu çok rahat gelip.

İy geride bitireceksek bile yakın bitmeli.

Kötü hücum ediyoruz sadece bireysel zorlamalar ile.

Ndour değil koç tercihi nedeniyle savunmada açık veriyoruz. Hücumda şanssız ve sakarız biraz.

Geri