BSL 3. Hafta | Tofaş 97-82 Galatasaray

Seriye rotasyonla karşı veren koçumuz var!

Insan bir teknik felan alır, masaya yumruğunu vurur. Sen nasıl bir koçsun arkadaş.
 
normalde maç esnasında post atmayı tercih etmem çünkü fevri ve yanıltıcı olur ama 14-0 lık seri yiyoruz. ben tv'den izliyorum koç kenardan izliyor. takım hücum anlamında kilitlenmiş webster kenarda :) biraz ezbere rotasyon yapılıyor sanki. oyunu okumak önemli bir kavram.

bu maç kötü oynadığımızı düşünmüyorum ve bu kadar yaklaşmışken kaybetmemek lazım ama sanki kaybedicez gibi
 
Şu takım bu sene takip edilmeye değmez gerçekten. Ligde 3/0 ile başlamak büyük rezillik olur. Umudumu 3 haftada bitirdi takım helal olsun her geçen yıl daha erken kapatıyoruz sezonu bu sene Ekim ayının sonunda umudum bitti.
 
Esitligi saglayacagimiz son 4 hucumdan bos donduk yetmedi ustune bir ucluk yedik. zora girdi mac. bu maci kazanamamak inanilir gibi degil.
 
Yine yerli oyuncu farkından vurulduk. Yıllardır bizim ''evladımız'' olan Ege-Can 0 katkı, Tofaş'ta Muhsin-Yiğit maçın gidişatını değiştirdi. Caner-Erol-Göksenin'e bir şey demiyorum. Yeteneksizler ama her şeylerini veriyorlar sahada. Maalesef takımın en büyük sorunu ise oyun bilgisi olarak gözüküyor. Oyun sıkıntıya girdiğinde oyun aklıyla iş yapacak, takımı dinlendirecek bir tane oyuncu yok. Hiçbir şey olmuyorsa şu takımda 1 tane Arroyo-Colom-Mejia tarzı adam olmalıydı. Bir tarafımızı yırtıp her maç ortada götürüyor, son kararlar 22'lik Webster, yeteneksiz Can'a kalınca patlıyoruz. Klobucar o rol için tek adaydı ama onun da hiç alakası yok maalesef. Hala ilk galibiyeti arıyoruz, bakalım ne zaman gelecek.
 

Üst