• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 4. Hafta | Galatasaray Nef 78-85 Bahçeşehir Koleji

Koçun umarım önemli bir rahatsızlığı yoktur. Gerçi takım doktoru da var, herşey kontrol altındadır. Takım için söylenecek tek şey, yerli oyuncu kalite eksikliği. Ege ve Gökdeniz’in Maximumları bu. Hangi akıl Ege’yi Aliağa’dan geri alır, hala anlamıyorum. Belli ki Eray’da ne uzayacak ne kısalacak. Kravish bu lige eksik bir oyuncu. Boğuşamıyor, mücadeleden kaçıyor, kopuk kopuk. 6. Yabancıyı almak bu kadar mı bütçe dışı, anlayamıyorum.

Pota altınaa sağlam,güclü,savunmacı ve ribauntcu bir 5 elzem yahu

Melo 3 lük atsın mac kazanalım la bir yere kadar gider

Rıdvan hayata döndürdü.

Hızlı ve tempolu başladık. Rıdvanda katkı verince oyun bize döndü. Rıdvan veya eray ekstrası bugün şart.

Hakemler çok aleyhimize şu ana kadar.

Eray sok şu boş şutları.

Link verebilecek var mı arkadaşlar

Melo bana gerald fitch hatırlatıyor bugün:) savunmamız müthiş bir de ekstra skorer çıkarsak harika olacak.

Aaa pardon geç gelince eve, kafam gitti. Teşekkür ederim

Rıdvan enerjisini yükseltiyor takımın.

Purcell biraz yüzdeli olsa meloda rahatlayacak takımda. Oyun çok meloya kalıyor hücumda. Rıdvan rahatlatıyor biraz meloyu

Son durum 58_64 onlar

Pota altındaki çat sesini ben duydum hakem efendiler faul vermedi. Terbiyesiz herifler

Oğuz sen ne hırslıymışsın be.Geçen hafta son topta da biraz hırsını görseydik keşke

Pota altı savunmamız sıfır

Smith Kravish’i hayata küstürdü

Melo dışında oynayan yok resmen

Erkan orta sahadan üçlük soktu son saniyede.

Geri