BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 76-95 Galatasaray Ekmas

Mitrovic Samet'e son 5-6 dk oyun netlestikten sonra süre verseydi keşke.

Derli toplu oynadık roller belliydi en önemlisi bu. Takım rahatlayinca 3 lukler girmeye başladı. Yine de skorer kısa eksikliği olmakla birlikte Bost etkisini görmek lazım.

Yeboah bugün iyiydi Radebaugh iyiydi ama daha etkili olmalı. Halilovic Samet hatta Martin, Jones'a karşılık veremediler. O noktada bir eksiklik var. Yıllardır forumdayim 7 yabancıya hep karşı oldum form tutamadığı takımda rol edinemediği için ama 15 yıl sonra ilk kez gerekirse ki gerekiyor bence 7.yabancı düşünülmeli. Atlet uzun bir pivot rol oyuncusu olarak kadroda bulunmalı. Nathan Mensah olur Yeboah ikna etsin Gana kökenli.
 
Son düzenleme:
Takımımızı ve hocamızı tebrik ederim. Sağlık her şeyden değerli ama hocamızın hastalığı onu ve takımı birbirine kenetlemiş. İlk kez rollerin bu kadar net şekilde belirgin olduğunu gördük. Skoruna güvenilir 2-3 ve atletik 5 numara ihtiyacı hala bas bas bağırıyor. Skorer kısa ile birlikte hem Bost'un hem de Walden'in verimi yukarı çıkacaktır.
 
Hoca son şansını iyi değerlendirdi.. Umarım bişeyler düzelmiştir 50 sayılık katkı aldık yerlilerden.. Tebrikler takım..
 
Takımdan bu şekilde uyanış beklemiyordum . İlk yarı Martin, ikinci yarı Buğrahan, Yeboah, İsmet ve Radebaugh'un takımı taşımasıyla maçı kazandık. Ama Yeboah'ın ve Buğrahan'ın her maç bu şekilde oynayacağını sanmıyorum. Takımı güçlendirmek gerekiyor.
 
Takımı bu özel günde bizi mutlu ettiği için teşekkür ederim.

Bu galibiyete aldanıp inşallah seneyi kaybetmeyiz
 
Uzunlarda sıkıntı yaşayacağız. Samet'i son dakikalarda oynatsaydık kazanmamız lazım Samet'i Mitrovic 'e Samet'in aslen 4 orjinli olduğu söylenmiştir herhalde.

Halilovic 'ten bu kadar katkı gelir ribaund sertlik açısından, Jarell kalın olsa da denge sorunu var ve sertlik atletizm konusunda verimli sayılmaz. Sadık yapılı fiziğine ve iyi niyetine rağmen 5 gibi oynarsa verimi düşüyor. Samet 2.03 boyunda topu yere vurabilen bileği düzgün 4 ten bozma 5.

Siyahi uzun sert dirençli 5 kesin alınmalı. Avrupa tecrübesi olmasa da olur.
 
Erdem Can'ın Ataman kompleksini düşünürsek ligde en son kaybetmek isteyeceği takımın Galatasaray olduğunu söyleyebilirim. Temiz bir tokat yedi.

Oyunu yorumlayacaksak hala set hücumlarında iyi değiliz. İlk yarıyı iyi savunma sayesinde gelen hızlı hücumlarla sürükledik. 2. yarıysa muhtemelen bir daha eşine rastlamayacağımız bir şut performansıyla maçı bitirdik.

Efes'e gelince takımda bağlar kopmuş. Radikal kararlar alınması gerek. Erdem Can ile yollar ayrılmayacaksa Clyburn gönderilir
 

Üst