• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 85-92 Galatasaray Nef

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Nis 2014
Mesajlar
620
Tepkime puanı
525
Yaş
36
Konum
Kıbrıs
@Erdoğan Selkan
Tarih: 23 Ekim 2021
Saat: 20:15
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın: TivibuSpor 2


Uzun uzadıya yazacak bir şey olmayan maçlardan. Rakip son Euroleague şampiyonu, her sezon başındaki gibi ritim problemi yaşasa da gücü belli. . Pazartesi günkü Paok deplasmanıyla birlikte düşünüp değerlendirmek lazım maçı. Sıkı bir antrenman olarak geçmesi muhtemel.

Başarılar Yenilmez Armada...
 
Micic oynamayacakmış sanırım, Bost'tan da henüz bir haber yok.
 
Uzun sorunu olan Efes bizi pota altından delik deşik eder. Öyle bir durumdayız işte. Kazanma şansımız yok.
 
Efes'i, Fener'i bir daha böyle yakalamak zor olur. Özellikle Efes'le şu süreçte karşılaşmamız güzel oldu. Umarım bunu değerlendiririz.
 
Kazanabilecegimize cok ihtimal vermiyorum.Tamam kadromuza cok guveniyorum ama ne olursa olsun seviye farki ortada.Macin sonuna kadar ortak gidersek benim icin umut verir.Umarim yanilirim ve kazaniriz.Bunu cok isterim.
 
Bana göre de kazanma şansımız çok düşük. Efes formsuz olsa bile arada çok ciddi kadro farkı var.
 
Güzel bir test maçı olabilir bizim için.
 
Kazanma şansımız düşük olsa da, takımdan her zaman ki mücadelesini bekliyorum. Umarım bir sürpriz yapabiliriz. Melo ve DAP için de Eurolig vitrini için önemli bir sınav.
 
İnşallah hep maçın içinde kaldığımız, zevkli bir mücadele olur. Sürpriz bir galibiyet çıkarabilirsek muhteşem olur.
 
Çok zor. Doğru basketbol oynamaya devam edelim.
 
Efes moralsiz, eksik. Akılları da muhtemelen çift maç haftasında. Kafa kafaya oynarız
 
Sanirim Dee Bost oynayacak.Sosyal medyada yapilan mac gunu paylasiminda Dee’nin resmi kullanilmis.Umarim bu oynayacak anlamina geliyordur tabi.
 
Melo ne yaptın abi.
 
Melo’ya ne oldu
 
Blackshear..Neyse macin basi birsey demeyecegim.Ama birkac mactir rahatsizim senden.
 
Her zamanki gibi savunmayı sallamayarak başladık maça. Zaten daha ilk yarı savunma yaptığımız bir maç hatırlamıyorum da Larkin'i Melo ile tutmak nedir Allah aşkına?

2 dakikada 2 faul yaptı. çıktı adam. Bpst ve Purcell varken rakipte Buğrahan varken Larkin'i Melo tutuyor
 
Yine çok kısa bir zamanda aşırı sayı yedik.
 
Böyle olmaz abi böyle bi dünya yok yani . İstediğim kadar sayı atıyorum gerisini koyver gitsin diye bi mantık olamaz. Hiçbir yere varamazsın bu kafayla. Çok pis bi huy bu.
 
Efes'e 90 atarsın iyi güzel de , 100 den aşağı da yemezsin.
 
Geri
Üst