BSL 5. Hafta | Eskişehir Basket 70-64 Galatasaray Odeabank

Galatasaray Erman Kunter'le art arda kaybettiği maçların sonuncusunda son 6 saniye kala maçı kaybedeceği kesinken ikili averajı düşünüp savunma yapacak hale düştü arkadaşlar... Erman Kunter hakkında fikirlerimi yazsam forumdan atılacağım. Bu şahsın takım otobüsüne binemeden kovulması lazım. Utanç duyuyoruz bu tablodan!!!
 
Koçun istifa etmesiyle bir şey değişeceğini beklemiyorum ama en azından bir değişim olur. Tutmadı işte. Yardımcı antrenörlerden birini getirsen o bile 2 maç alırdı zaten. Gelecek için biraz bile olsa umut lazım yoksa takip etmemeye çalışacağım iyice.
 
1500 defa yazdim bu takim rakibi kim olursa olsun savunma yapamiyor, diyelim ki rakibi 50 sayida tutsa bile bu defa 40 sayiyi gecemiyoruz, Savunma zaafi inanilmaz boyutta, teknik adam dedigin bir macta da derki oyuncularina, savunun savunun savunun, canakkale gecilmezi oynayin,

Maci sinirden kapattim 58-57 skora kadar izledim, ondan sonra takim dagilmaya baslayinca dayanamadim. savunmamiz 0 yeminle 0 - kimse demesin ki rakiplere de attirmiyoruz. biz rakibi 25 sayida tutsak bile, bilin ki 15 sayi da da biz kaliriz. birseyler ters gidiyor!!!
 
Favori kazandı. Süpriz yok. Dost acı söyler Ligde kalmamız malesef çok zor. Şu ligin en kötü basketbol oyanayan takımıyız.
 
Maçı özellikle izlemedim kendimi düşündüğüm için...(!)
Maçın sonucunu yeni öğrendim ve benim için pek de sürpriz olmadı.Sanırım kimse için de sürpriz olmamıştır...!
 
Pick and roll bile yok setlerimiz içinde şaka gibi [emoji1]ne yaptığımız belli değil...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ergin Ataman'a sallayanlar konuşmasın bir zahmet. Böyle olacağı belliydi. Haydi size güzel sohbetler. Ergin Ataman bu şubeye fazla iddiali bir koçtu.
 
Maçın sadece son kısmını izleyebildim. O kadar aptalca hatalar yapıyoruz ki insan gerçekten hayret ediyor. Bu takım aylardır ne çalışıyor? Neden Renfroe ve Hardy yan yan oynamaya devam ediyor? Olmuyor işte çok açık belli, gitti maçın en kritik bölümünde maçı verdi bu şekilde. Yazıktır günahdır vallaha ya. Bu takımın bütçesi ligin en iyi 5.bütçesidir herhalde. Bütçe edebiyatı yapacak durumumuz da yok, şu an kaybettiğimiz maçların neredeyse hepsinde utanç verici bir şey oynadık. Basketbol diyemiyorum buna. Çözüm bence transfer falan da değil, ilk yapılması gereken Can Topsakal ve Erman Kunteri görevden almak olmalı. Bu yılı Oktay hocayla bitirmek en doğrusu diye düşünüyorum. Katılmayanlar olabilir fakat Murat Özyerin dahi bir seçenek olduğunun konuşulduğu ortamda Oktay hoca bu takım için önemli bir fırsattır. Ne oynayacağı belli her maç mücadele eden bir takım görmek benim için kafi. Bu takımla belliki fazlası olmayacak.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
jQgDaW.png

nJQDDB.png
 

Üst