• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 6. Hafta | Tofaş 112-93 Galatasaray Doğa Sigorta

Lojeski karşısında kim vardı az önce bire birde resmen izledi Whittington sanırım ya da Tai. Resmen buyur geç dedi akabinde asistle üçlük yedik maç dağıldı.

Muhsin Yaşar 4 ledi çeyrek bitiminde. Son çeyrek pirana gibi savunma yapar, hücumda da pota altını işlersek ribauntlar falan belki maçı kazanabiliriz.

Nasıl savunma yapıyoruz böyle ? Daha doğrusu yapamıyoruz. Tam farkı erittik derken hemen seri yiyoruz. Dördüncü çeyreğin başında biraz sıkı durmazsak işimiz biter.

Ben Moore yapamıyorsan elini uzatma abicim karşısında dur yeter adamın. Saçma saçma 2 faul yaptın basket faul yedik.

faul hakkımızın dolması kötü oldu, hakemlerde cok basit calıyorlar

Arkadaş deli oldum şu farkı bi beş sayıya indiremedik

Şu kazma berk uğurlu’nun da bize şov yapacağı tuttu. Her attığı girdi.

Şunlardaki balın %5 i bizde olsa Harrison’ın şu muazzam üçlüğü sayı olur fark da 5 e inerdi. Bahtını sevdiklerim

Whittington bilmem neyle uğraşacak vaktimiz yok. Pota altı Auguste indirmemiz gerekiyor topu.

Abi yok kapattım ben daha fazla tahammül edemiycem. Hayatımda bu kadar salak saçma bi maç izlemedim.

Bitti maç, berk uğurlu show yapıyor, yazıklar olsun

Keşke izlemeseydim şu maçı sinirlerim bozuldu akşam akşam. Gerildim gereksiz yere. Dışarı çıkmamıştım bu maç için.

Savunmada kötüydük ve kaybettik. 1 ve 5 numaralarımızın savunma becerisi hiç yok ne yazık ki! Meija'nın ekstra sayıları oldu ama hep boş üçlükler yedik. Kalan maçlardan Bursaspor, KSK ve Efes tehlikeli görünüyor.

Kısa oyuncularımızın skandal savunma yaptığı ve Lojeski-Mejia ihtiyar ikilisinin resmen sihirle oynadığı bir maça Auguste-Webster ikilisiyle tutunabileceğimiz kadar tutunduk ama son çeyrekte Berk maçı koparan kişi oldu. Koç Erdoğan bu maçtan sonra savunmadaki ciddiyetsizlikleri nedeniyle Harrison ve Yiğit'in kulağını çekmeli. Göksenin'e bir şey demiyorum. İyi savunmacı olmadığı çıplak gözle bir maç izleyen herkesin bildiği bir gerçek.

Bu maçı telafi etmeliyiz. Karşıyaka ve Daruşşafaka maçlarını artık kaybetme lüksümüz yok. Hatta ilk ikiyi istiyorsak Efes'ide yenmeliyiz.

Bayağıdır 100+ yememiştik. Geçen seneki Kızılyıldız maçıydı sanırım 100 atmışlardı.

Hayatımda bu kadar aptalca gerizekalıca bir maç görmedim. Sinirlerim bozuldu ciddi anlamda. Deplasmanda 93 atıyoruz ama fark yiyoruz. Biriniz çıkın diyin ki “adamlar da iyi oynadı hakkını verelim” . 9 metreden üçlük atıp durdular. Kaan Kural bile taraflı demesinler diye çıldırmamak için zordu. Utanmasalar %95 le atacaklardı bu nasıl şans ya. 10 kere daha maç yapsak 9 unu kazanırız.

Fenerbahçe üstüne Arka gibi zorlu iki maçtan çıktıktan sonra takımın işi kolay değildi ama Tofaş da Kuban deplasmanından dönmüştü. Yenilmek bence saçma değil 112 sayı yemek çok ama çok saçma.

Kazanmayı beklemiyordum ama bu kadar fazla sayı yemek yakışmadı.

Geri