• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 7. Hafta | Gaziantep Basketbol 74-66 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Purcell naptın?

Uzun zamandır maçınızı izlemiyordum da bu mu bizim çok yüksek potansiyelli takım? Daçka ve Bahçeşehir'e de katbetmiştik evimizde. Ben öyle bir takım göremiyorum.

Dua edelim de surdan sportmenlik disi ciksin

İsmail Cem Ulusoy denen arkadaş basketbol yerine kafes dövüşüne gelmiş gibi... Savunma yapmıyor dayak atıyor savunmada rezil hakemler de izin veriyor.

Uzun zamandır maçınızı izlemiyordum da bu mu bizim çok yüksek potansiyelli takım? Daçka ve Bahçeşehir'e de katbetmiştik evimizde. Ben öyle bir takım göremiyorum.

E uzun zamandır izlemiyormuşsunuz işte, kötü gününe denk gelmisşiniz.

Yok arkadaş ya.

Yok ya gitti bu maç kaybettik

Hoca ne erayı oyunun şurasında gözünü seveyim

Eray’in vasfi nedir mesela onu Galatasaray’da tutan ? Klasik ise yaramayan yerli topcularimizdan biri belki de en yeteneksizi

Ulan Eray bi kafanı kaldır da potaya bak ne pısırık adamsın

Eray ne yazayım sana

36 dakikada 52 sayi attigimiz bir maci kazanmamiz icin kocumuzun Saras pota altinizin da Vesely Tavares falan olmasi lazim.

Gitti mac. Geçmiş olsun

100 yiyip yenilsek sıkıntı yok en azından bizim oyunumuz oynandı derim ama 60'lı sayılarla yenilmek yakışmadı.

Bost ve Purcell’in aynı anda bu kadar kötü olma hakları yok. Ekrem Memnun da hiçbir çözüm üretemedi bu maç. Doğaçlama oynuyoruz. Savunma zaten yapmıyoruz. Hücumda da tıkanınca hiç çekilmiyor takım.

Hadi beeee hadiiii

Ne manyak adamlarsınız siz

Akoon macin icine soktu tekrardan neredeydin be oglum

Akoon-Purcell iki al ver ile farkı üçe indirdi.

Geri