• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 8.Hafta | Darüşşafaka Tekfen 91-82 Galatasaray

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
17 Şub 2005
Mesajlar
2,046
Tepkime puanı
496
Yaş
26
Konum
Abdi İpekçi SS
@GSbasket.Org
Tarih:14.11.2020
Salon:Ayhan Şahenk Spor Salonu
Yayın:Tivibuspor 2/TRT Spor 2
Saat:20.00

Ligte son 4 maçını kaybeden takımımız ligin 8.haftasında Darüşşafaka Tekfen deplasmanına gidiyor.

Takımımız 2 galibiyet 5 mağlubiyet ile ligte 15.sırada ve küme düşme potasında yer alıyor.

Rakibimiz ise ligte 2 galibiyet 5 mağlubiyet ile bir üst sıramızda yer alıyor. Jerett, Luther ve Andrews gibi skorer yabancı isimlerin yanında bu sene lige çok iyi başlayan Doğuş Özdemiroğlu ve eski oyuncumuz Sinan Güler gibi kaliteli yerli kadrosu bulunan rakibimiz de takımımız gibi istediği sonuçları bir türlü alamadı.

Bu zorlu karşılaşma öncesi takımımızda hafta içi Şampiyonlar ligi maçında Bakken Bears karşısında sakatlanan Barış ve Hamilton dışında eksik yok.

Hafta içinde koç Ertuğrul Erdoğan ile yollarını ayırdıktan sonra koçluk görevine getirilen Ömer Uğurata hocamıza ve takımımıza bu zorlu maç öncesi başarılar diliyoruz...
 
Çok zor maç yine, 2 guardımız sakat. Guardsız oynayacağız. Bakken maçı kadar kolay olacağını sanmıyorum. Hatta büyük ihtimalle Daçka alabilir. Umarım yanılırım.
 
Bears üstüne bu maçı da kazanıp iyi bir ivme yakalayıp silkelenme şansımız var. Eksikler can sıkıcı. Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayıp savunma ve ribauntta ki gayretimizi maksimuma çıkarmamız lazım.
 
Eksiklerle birlikte çok zor bir maç oldu.Ancak içimden bir ses kazanacağımızı söylüyor.Umarım hislerim doğru çıkar.Önemli bir maç bizim adımıza.Takımın bir yerde sezona başlaması gerekiyor.Macon ın oyun kurucu pozisyonunda oynayacağını düşünürsek +25 yapabilir.Yapmazsa işimiz yaş zaten.
 
Ben de galibiyete uzanacağımızı düşünüyorum.
 
Bu maçı alamayız. Şu kadro ve yapıda zor. Hunter umarım oynarda ilk 5 sahada 30 dak sure bulursa bizi bir şekilde kafa kafaya taşır.
 
Boşuna beklemeyin bu gidişle sabaha kadar milli takımın maçını izleyeceğiz 😄
 
İki loser takımın maçı, bence berabere biter.
 
Caner 17 sayının 9'unu attı. Başımıza taş yağacak.
 
Caner 17 sayının 9'unu attı. Başımıza taş yağacak.
2003 te Valentin Pastal'in Efes'te bir maçta 7-0 lık baslayan seride takımın 7 sayısını atması gibi ... Sonra geride kalan oynadıgı 2345 macta 10 sayıyı gecememistir kariyer rekoru :)
 
Hunter kurtarırsa kurtarır bu maçı. Yoksa yenmek mucize.
 
Pivotmus..Neyin pivotu..Alex Tyus'ı alan bıraksın bu işi.
 
Göksenin büyük katkı verdi bu maç, oynamayarak.
 
Uzun zamandır takip etmiyorum basketbol takımızı. Herkesin çöp diye bahsettiği Hunter ve Williams sanırım Ertuğrul hoca gitti diye böyle oynuyorlar.
 
Tebrik ederim Ömer hocam.Oyun için değil sadece aynı zamanda enerjin için.
 
Iste Hunter,Iste Williams... Boston,Los Angeles...Nba bu adamları aldıysa kadroya ilk 5'e oynattıysa adamlar bir şeyler biliyorlar. Eh.. Bir önceki Galatasaray çalışanı bu oyunculara taktik,sistem kuramadığı için böyle oldu.. Hunter bu takımın en onemli ismidir. Su yabancılardan en zayıf halka Alex Tyus'tır ne yazıkki.
 
Hunter'ın şöyle bir durumu var bence. Şutuyla yaşıyor. Bir otomatiği var. Gİrmediği zaman çok zararlı. Bir maç 25 bir maç 3 sayı atabilir. İstikrarsız gibi. Ama koçun onu anlaması lazım.
 
Berke Atar sakat mı dostlar iki maçtır oynamıyor?
 
Çok fazla defo var takım içerisinden çözülemeyecek kadar.30 sayı önde başladığımız maçı verebiliriz.Öyle bir takımız maalesef.
 
Guard olmadığından dolayı organizasyon yok maalesef. Hoş guard varken de pek göremiyorduk. Hep hücumun son 3-4 sn sinde şutu göndermek zorunda kalıyoruz. Kaos basketbolu.
 
Geri
Üst