BSL 8. Hafta | Galatasaray Ekmas 80-82 Bursaspor İnfo Yatırım

baska koc gelse bu yabancilardan mitrovicten fazla verim alabilirmi en önemli soru bence bu.

corey walden, jarrel martin, bunlar nezaman deverye girecek?
 
Bize bu çileyi neden çektiriyorsunuz? Koç ve takım az kaldı sahanın içinde birbirine girecek. Böyle takım mı olur? Bu kadar birbirinden kopuk teknik ekip ve oyuncularla nereye kadar devam edeceğiz? Acilen Mitrovic ve Turgay Zeytingöz gönderilmeli. Kendilerinin istifa edeceği yok.
Rezalet, rezalet, rezalet. Hızla kümeye doğru gidiyoruz. Acilen aksiyon alınmalı.
 
Takım 12-13 resmi maç yapmış. Kamp yapmış. Hazırlık maçı yapmış. Hala son topu kimin kullanacağı belli değil. Benfica maçından sonra hocayı tribüne çağıranlar gelsin bu maç.
 
Johnny Hamilton Bursa'dan 150 K dolar falan alıyordur herhalde serbest yüzdesi orta mesafesi fena değil. Temmuzdan sonra kurulmuş bir takım Bursa.
 
Bu takım kpme düşmenin en büyük adayıdır. Bu yabancıları kim getirdiyse derhal gitmeli. Resmen looser bir takım olduk. Senin genlerinde bu yok, ayıptır, yazıktır, bu taraftara çektirilen günahtır.
 
Yeboah Halilovic transfer söylentisi çıktığında bu takım küme düşer demiştim bu işin şakası yok gerçekten küme düşeriz.

Mitrovic durduk yere mola alır dönüşünde Walden topu tutamaz top kaybı olur, Halilovic'i ve Yeboah'ı zaten söylemeye gerek yok iki maç blraz efor sarfettiler diye forumdaki insanları bile kendilerine karşı yumuşatttılar ama sonuç ortada.

Bu akşam bile yönetici, koç ve oyuncu konusunda bir değişiklik olmuyorsa küme düşmeyi hak ediyoruz demektir.
 
yemin ederim çeneme ağrı girdi sinirden ana avrat girip ailemin gozunden düşmemek için odama kaçtım. dayanamıyorum bu rezilliğe.
 
Galatasaray erken basketbol takımı üst üste üçüncü maçını kaybetti. Uzun zamandır izlediğim en kötü yabancılar alınmış. Hoca felaket. Takım rezil bir basketbol oynuyor. Ve bu durum kimsenin umurunda değil. Bu kepazelik de Dursun Özbek'e yazar. Galatasaray sadece futbol takımı değil. Futbol takımından ibaret hiç değil.
 
tam bir looser takım olduk. Bu nedir ya ? Nasıl bişey !!! Yazıklar olsun!! Benfica çok kötü bir takım olmasa onlarıda yenmemiz mucizeydi!!!
 
Başka rakip gözünü kapatıp oynasa şu Bursa'ya son çeyrek maç vermezdi. Hiçbir şey üretemeyen rakibini gönül bolluğuyla sürekli çizgiye yollayıp yetmeyip bir de maç topunu elden veren ekibimizi kutlarım. Bu verilen emeğin karşılığı 2. lig için altın değerinde bir mağlubiyet aldılar. Akşama güzel bir gece kulübünde kutlarlar umarım bu zaferi.
 
Yazmaktan yorulduk ya...Son topta giden kaçıncı maç bu...Geçen de yazmıştım sadece son top için set çalışsak giden maçların yarısı gelirdi...Yine aynı hata...Topu walden a verdik bu sefer kendi atmaya cesaret edemedi 3 saniye kala savunmacısı kene gibi yapışmış zor pozisyondaki sadığa topu verdi, o da mecbur şuta kalktı...Ya hepsini geçtim maçı kısalarımız 8 asistle bitirdi ya...8 ya sekiz...4 periyot 40 dakika var ya koca maçta...periyot başına 2 asist ediyor ya...milletin guardları bir başına 8 asist yapıyor...Bizim bütün kisalar maçı sekiz asistle bitiriyor...Biliyorum klişe olacak, klasik olacak ama her takım play maker'ı kadar konusur...Biz de durum bu...
 
İnanılmaz bir ciddiyetsizlik var takımda.Oyuncuların kapasitesini tartışırsın o ayrı.Hazırlık maçı oynar gibi maç oynuyor oyuncular.O son toplarda hiç hırs,istek yok oyuncularda.Telekom maçı öyle,Daçka maçı öyle,bugün Bursa maçı öyle.

Artık koç ile Gm kovulmalıdır.Takım kurarken,Kasım gibi transfer yaparız düsüncesiyle takım kuran insanların,burada zaten olmaması lazım.
 

Üst