BSL 8. Hafta | Galatasaray Odeabank 106-84 Yeşilgiresun Basket

a1vOqO.png


#YenilmezArmada yazmaya elleri varmıyor belli ki. Bu sizin eseriniz.
 
Maçı izlemedim. O yüzden yorum yapamıycam ama, yeteneksiz koçumuz Erman Kuntere kredi sağlayacağı kesin. Ne güzel Radonjic hayalleri kuruyorduk.
 
Beklenmedik bir biçimde rahat kazandık. Giresun'un maçlarını daha önce izlemiştim son derece dirençli bir takımdı ama bugün eser yoktu o takımdan. Kazanmamız iyi mi oldu kötü mü oldu kestiremiyorum ama Kunter bir soluk alır artık.

Bu arada taraftar konusunda felakettik bu akşam. Dünkü efes maçına da gitmiştim aynı saatte aynı salonda. Sanırım efes maçında daha çok taraftar vardı.
 
Değerli arkadaşlar bugün saat 17.15'te salona giriş yaptım. Maça 35 dakika açılan bangır bangır müzik sebebiyle hiçbir hamle yapamadım. ultrAslan'ın ağabeylerinden simaen tanıdığım kişi maç öncesi Recep Şen'in yanına gidip şakalaştı. Bu da gösteriyor ki ultrAslan yönetim tarafından net olarak yönetiliyor. Tepki göstermelik. İlk yarının sonunda ve maç sonunda tüm salon duyacak şekilde Erman Kunter istifa diye haykırdım. Bireysel olarak yapabileceğim daha fazla bir şey gözükmüyor. Ömer Yalçınkaya maçı locadan seyretti yanlış görmediysem. Herkes tablodan memnun. Gelen seyirci 1000 var yok onun da yarısından çoğu çoluk çocuk aile vs. Bu galibiyet Erman Kunter'e kredi falan sağlamaz çünkü adama açık çek verilmiş gerekirse takımı düşür denmiş.

Maç sonu Kunter'in açıklamaları görünce daha da sinirlendim. Hayal satmaya devam ediyor. Bu sene herkes her şeye hazırlıklı olsun. Ya Galatasaray bu düşer mi o kadar da değil diyenler olacaktır bekleyelim görelim...

Yazık...
 
zaten koç değişikliği gündemde yoktu eyüp yıldızın ve ajansbasketin uydurması Doruk GÖLBAŞI

Sizin Eyüp Yıldız'la husumetiniz var anlaşılan :) Sportando vs tarzı basketbol kaynakları da koç adaylarına ve girişimlere dair haberler yaptılar. Bunlar durduk yerde olacak şeyler değil. Hiçbir zaman bir kişi üzerinden düşünmeyiz rahat olun. Neticede Erman Kunter devam ediyor. Böyle devam etsin amaçları küme düşmemek o da yüzde yüz düşmez denilecek durum da değil.
 
Değerli arkadaşlar bugün saat 17.15'te salona giriş yaptım. Maça 35 dakika açılan bangır bangır müzik sebebiyle hiçbir hamle yapamadım. ultrAslan'ın ağabeylerinden simaen tanıdığım kişi maç öncesi Recep Şen'in yanına gidip şakalaştı. Bu da gösteriyor ki ultrAslan yönetim tarafından net olarak yönetiliyor. Tepki göstermelik. İlk yarının sonunda ve maç sonunda tüm salon duyacak şekilde Erman Kunter istifa diye haykırdım. Bireysel olarak yapabileceğim daha fazla bir şey gözükmüyor. Ömer Yalçınkaya maçı locadan seyretti yanlış görmediysem. Herkes tablodan memnun. Gelen seyirci 1000 var yok onun da yarısından çoğu çoluk çocuk aile vs. Bu galibiyet Erman Kunter'e kredi falan sağlamaz çünkü adama açık çek verilmiş gerekirse takımı düşür denmiş. Şuanda uzun oyuncu bile bulamıyor kulüp


Maç sonu Kunter'in açıklamaları görünce daha da sinirlendim. Hayal satmaya devam ediyor. Bu sene herkes her şeye hazırlıklı olsun. Ya Galatasaray bu düşer mi o kadar da değil diyenler olacaktır bekleyelim görelim...

Yazık...
Şu anda uzun oyuncu bile alınamıyor
 
Yok mu skor dağılımımız ? Şöyle skora bile sevinemeyeceğimiz bir sezon yaşıyoruz..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
“Galibiyet serisi moralleri yerine getirecek”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Odeabank, Yeşilgiresun Belediyespor’u 106-84 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından koç Erman Kunter, oyuncularımızdan Dwight Hardy ve Ege Arar galibiyeti değerlendirdi.

Erman Kunter:

“Yeşilgiresun Belediyespor kolay bir rakip değil. Efes’le son topa kadar oynadılar, Beşiktaş’ı da yendiler... Dikkat edilmesi gereken bir takım. Maçları kolay kolay bırakmıyorlar. Çok sayı yedik. Hücum gücü kuvvetli bir takım.”

“Bugün biz daha iyi hücum ettik. Üçüncü çeyrek başındaki sekans dışında hem hücumda hem savunmada iyiydik. İyi bir galibiyet oldu. 3 tane oyuncumuz milli takım arası sebebiyle yoktu. Kalan 8 kişilik kadroyla iyi antrenman yaptık ve bunun da meyvesini aldık. Beraber sıkı antrenman yaptığımızda daha iyi olduğumuzu gördük. Çok zor bir dönemden geçtik; eksik oyuncularımız vardı ve üst üste deplasmanlar oynadığımız bir dönemdi.”

“Ara sebebiyle 10 gün boyunca iyi çalıştık. Fizik olarak gayet iyiyiz. Herkesi rotasyona soktuk. Bundan sonra Avrupa’da ve ligde daha zor maçlar oynayacağız. Galibiyetlerin devamının gelmesi lazım. Galibiyet serisi moralleri yerine getirecek.”



Dwight Hardy:

“Bugün savunmada çok agresif başladık, hücumda da topu çok iyi dolaştırarak boş şut imkanları yakaladık. Üçüncü çeyrek başında biraz tembel kalmanın bedelini ödedik ama savunmada durdurduğumuz birkaç topla beraber yeniden kontrolü ele aldık. İyi bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim.”


Ege Arar:

“Herkesin süre alması çok önemliydi. Milli takımda olduğumuz için 10 gündür takımda yoktuk ancak maça en iyi şekilde konsantre olduk. Milli takım arasında takımla birlikte çalışan arkadaşlarımıza dahil olarak iyi bir maç çıkardık. Belli sıkıntılarımız oldu. Ligde son olarak Trabzonspor karşısında kötü bir maç geçirdik. Cumartesi Tofaş deplasmanımız var. Tofaş namağlup bir takım. Galip gelmeye çalışacağız.”
 
Son düzenleme:
Şimdi ntvsporda tekrarını izliyorum resmen all star maçı olmuş. Savunma falan hak getire. Başka bir rakip olsa tuhaf bi skor da çıkabilirdi. Ki Giresun'dan kendi evinde 84 sayı yemek de başlı başına sorun da , işte 106 atınca pek görülmüyor yenilen. Ne diyim, vallahi sevinmeyi geçtim üzüldüm bu skora ve koçun kredi kazanmasına.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Savunma nedir ve nicin yapilir diye bir ders verilmeli Erman Kuntere, bilmemek degil ogrenmemek ayip!!! Hocam bak oyunculara diyorsun ki; hem kazanin hem de rakibi 70 sayi altinda tutun, adam adama savunun, toplu halde savunun ne yaparsaniz yapin hem maci kazanin hem de rakibi 70 sayi da tutun.

Erman Hocam surekli cok atarak kazanamazsin, bir cok takim gelir sana 70 attirir kendisi 100 atar, Erman Hocam savunmaya bu kadar yabanci olamazsin, Erman Hocam rica ediyorum savunmaya onem goster. bu kadar savunma ozurlu bir takim olamaz olmamali!
 
Leon Apaydın, Efe Beşok yetenekleri elbet vardır ama belli ki baba faktörü ile şuan da bu seviyede oynayabiliyorlar.

Bu oyunla bu fizikle ne işiniz var Allah aşkına sizin 1.ligde. Alt yapılar da şuan sizi dumana katacak onlarca isim verebilirim. Yazık , Günah
 
Maçın tekrarını izledim savunmalar hak getire. Şutu yüzdeli olan taraf kazandı. Erman Kunter hala takım savunma yapıyor sanıyor yazık gerçekten.
 

Üst