• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL | Bahçeşehir Koleji 80-86 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
20 Ekim Pazar Saat 18.00

Bahçeşehir Koleji'nin başında, Euroleague takımlarının 5 tanesinde rahatça koçluk yapabilecek Dejan Radonjic var. Biz de ise amatör, ufuksuz, çapsız ve yüksek hedefleri olan bir takımda asla barındırılmaması gereken Yakup Sekizkök var. Koç farkıyla rahatça kazanacaktır Bahçeşehir Koleji.

Keşke bu maçı kazansak. Keşke sezon bu maçla tersine dönse, keşke.

Bahçeşehir Koleji'nin başında, Euroleague takımlarının 5 tanesinde rahatça koçluk yapabilecek Dejan Radonjic var. Biz de ise amatör, ufuksuz, çapsız ve yüksek hedefleri olan bir takımda asla barındırılmaması gereken Yakup Sekizkök var. Koç farkıyla rahatça kazanacaktır Bahçeşehir Koleji.
Radonjic bize gelse istifa yazman 5 maç sürer en fazla.

Maç kadrosu :

Otis livingston
Roberts Blumbergs
Will Cummmings
Samet Geyik
James Palmer Jr
Efe Vatan
Ebuka İzundu
Altan Çamoglu
Yaman Alişan
Angel Delgado
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

Yerli rotasyonumuz çok dar. Samet ve Göksenin 25+ dakika sahada kalır bugün. Belki yaman'ı atarız sahaya bir ihtimal.

Sadık kadrodaymış bu arada dikkat etmemişim ona. Ama bütün hafta hastaymış öyle diyor ismini anmak istemediğim spiker.

Bahcesehir kolejini deplasmanda yenme şansımız yok bence

Kötü oyuncu beni çok kızdırmaz ama kendini çok iyi oyuncu zanneden adam beni delirtiyor. işte o adam palmer.

Potaya çok yakın yerlerde şut yerine saçma sapan pasa gitme tercihleri sinir bozuyor.
Blumbergs de maçın adamı olarak görünüyor ama maçta iyi oynayan yok pek. Ve çok basit şeyleri hala yapamıyor.

Otis Livingston da yetersiz kalıyor hücumda. Şut veya penetreleri bitirebilme konusunda büyük problemleri var. Fizik olarak da avantajı olmayınca çok kötü kalıyor.

Otis Livingston'ın hücumdaki tercihleri basketboldan soğuttu beni, izleyesim gelmiyor maçı. Top her eline geldiğinde geçmiş olsun top kaybı diyorum.

3.çeyrek oynanmadan direk 4.çeyrekten başlarsak maçı kazanırız.

Yani Can Korkmaz'ın yokluğunu bu kadar hissedeceğimiz aklıma gelmezdi, yönlendirici lazım bu takıma, beyaz bir tane guard olur efianayi-cummings'ten çıkarak. Yada Buğrahan artık ne zaman dönecekse dönsün ama top Otis ve Palmer'ın elinden alınsın.

Blumbergs muhteşem blok üstü bir de üçlük attı köşeden. Çok özgüvenli oynuyor maşallah aslana.

56-47'den sonra 11-0 seri yedik. Boutielle içimizden geçti tabiri caizse. Yani gel de kafayı yeme ya.

3p sonucu : 63-65
Bahçeşehir Koleji - Galatasaray

Göksenin harikasın.

Hakemler kontrolü kaybetti. İki takım için de saçma sapan düdükler çalıyorlar. Can sıkmaya başladı maçın izlenişi açısından da.

Tebrikler Galatasaray.
Çok önemli bir galibiyet aldık.

Geri