• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl | Fenerbahçe Beko Vs Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Garanti Play off son sırası 6.sıra için mutlaka kazanmamız gerken 2 zor maç hatta Eurleague çift maç haftasındaymışız gibi 2 maç oynayacsğız. Birini alırsak 6.lık gelir Tenerfie maşındaki savunma odaklı rakibi durdurma planı uygularsak şansımız var. Zaten Beşiktaşta bu şekilde onları yenmeyi başardı ama savunma zaafı olan bizim gibi takımlar için bu ihtimal çok zor duruyor umarım başarırız.. 🟨🟥

Zaten liderliklerini garantiledikleri için ligi sallamayıp F4 için hazırlanıyorlar. Ancak iki takımın arasındaki derbi kültürü ve zihniyetini hiçbir şey sarsmıyor. Onların ne kafa yapısıyla çıkacağı belli de bizim hangi kafayla parkede olacağımızı biz bile bilmiyoruzdur sanırım.

Garanti Play off son sırası 6.sıra için mutlaka kazanmamız gerken 2 zor maç hatta Eurleague çift maç haftasındaymışız gibi 2 maç oynayacsğız. Birini alırsak 6.lık gelir Tenerfie maşındaki savunma odaklı rakibi durdurma planı uygularsak şansımız var. Zaten Beşiktaşta bu şekilde onları yenmeyi başardı ama savunma zaafı olan bizim gibi takımlar için bu ihtimal çok zor duruyor umarım başarırız.. 🟨🟥
2 zorlu maçı kazanmak yerine muhtemelen evsahibi olacağımız 7-8 maçını kazanıp Beşiktaş'a rakip olmayı Efes ile eşleşmeye tercih edeceklerini düşündüğüm için maçlarda savunmaya dair bir beklentim yok.

Şu maçın Beko taraftarı için önemi olabilir ama Beko takımı için hiçbir önemi yok.Geçen hafta Bjk karşısında ilk 3 çeyrek maç hiç umurlarında bile olmamıştı.Bu da gayet normal,Euroleague final four öncesi kim kendini riske atmak ister ki ? Olabildiğince fiziksel mücadeleden kaçarak oynamışlardı.

Bize karşıda aynı durum tekrar ederse,lige geri dönmüşken kazanma ihtimalimiz tabiki var.

Göksenin ve Delgado maç kadrosunda yoklar.
Bir an önce şu sezon bitse de bizde kurtulsak.

Öyle bir maç oluyor ki neden Buğrahan ve Palmer ile devam etmemeliyiz fikrinin özeti gibi. Savunmada sürekli bu ikili üstünden savunmayı bozup sonuca gidiyorlar.

Öyle bir maç oluyor ki neden Buğrahan ve Palmer ile devam etmemeliyiz fikrinin özeti gibi. Savunmada sürekli bu ikili üstünden savunmayı bozup sonuca gidiyorlar.
Bence neden Yakup hoca ile devam etmemeliyiz fikri daha ön plana çıktı.

Abi Allah rızası için şu palmer başta olmak üzere serbest atış atamayan elemanları gönderin. Bu nedir ya.

Herkesin kişisel hakkına saygı duyarak yazıyorum. Galatasrayda olmak oyuncusundan antrenörüne farklılıktır. Oyuncusuda teknik direktörüde parlar Galatasarayın , sivridir , yıldızdır , dominanttır. Kişisel olarak yazmıyorum bunu ya hocammmm sen bunun milim farkında değilsin yaaa sen 10 kere aynı hataya sinirlenmiyorsun bile. Bakın Yakup hoca sinirlenmiyor bile abi inanılmaz şokum ya. Abi salın bizi lütfen.

37-32 gerideyken 16-0 seri yiyip 53-32 geride girdik devreye.
Cidden şu rezil sezon bitse de hocada, oyuncularda biz de kurtulsak.

Ergin hocanın senelerdir yanındasın sevgili Yakup hocam 10 sene önce play-off serilerinde 6 kişiyle fb ile kafa kafaya gittiğimiz serilerde en az 2-3 oyuncu 40 dakika süre alıyordu. Bugün eksiğin var senin 6. Dakika maç kafa kafaya 4 oyuncu değiştiriyorsun hiç dusunmedigin Samet , wallace , genç oyuncumuz saçma sapan bir 5 ile iyi gideni bosuyordun. Bu nasıl antrene etme anlamıyorum. Adamların maç umrunda değil sen playoff yerini bulmaya çalışıyorsun ve farka bak. Abi bununlaysak lütfen 2 milyon USD fazlası zarar. Yemişler bütçesini.

Kendine kısa oyuncu diyen biri nasıl 0/4 serbest atış atabilir ben anlamıyorum

Maçtaydım öncelikle arada siklet farkı var ama bu farkı kapamak için sahaya enerji ve agresiflik koymalısın en azından taktik hamlelerin olmalı Galatasarayda malesef bu sıklet farkını giderecek enerji yoktu bunuda sahaya koyması gerekende bence teknik ekipti

Geri