• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL l Anadolu Efes 99-87 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Umarım Mijatovic'i göndermezler.
Belki o zaman bir şansımız olur.

Efes de mental bir çöküş var.
Oyuncuların yüzünden mutsuzluk, gerginlik, yorgunluk belli oluyor.
Eğer cuma asvel maçına kadar ayağa kalkamazlarsa pazar akşamı tomislavı biz yollarız

İnşallah Beşiktaş'ın yaptığını biz de yapabiliriz.

İnanmış bir ordu herkesi yener.o,gün takım maça iyi motive olur ,hakemler saçma sapan düdükler çalmaz, ise ve bizdede loserlik nöbetleri ağır basmaz ise galip geliriz.

Yakup hoca kendi kariyeri içinde takımın daha iyi bir maç çıkarmasını isteyecektir.

Efes koç değiştirdi.Umarım bizim lehimize olur.

Yeni koç gelmesi kötü oldu.

Yeni koçun gelmesinden ziyade Michael Young'ın sakatlanması kötü oldu.

4 numarada eksik kalacağız. Malesef 2 senedir hiçbir faydası olmayan Sadık'tan medet umacağız.

Dün Efes Asvel maçını salonda izledim. Hoca değişikliği sonrası Efes kesin kazanır diye düşündüm ama çok bir şey değişmemiş. Özellikle hücumda çok kötüler. Herkes Larkinin eline bakıyor. Gerçekten mental olarak büyük düşüş içindeler. Yarın onlarında çıkış arayacakları bir maç olacak. Umarım bizde Asvelin yaptığını yaparız

Young olsa kazanırız derdim.
Şu anda çokta emin değilim.
Sadık'ın bizi şaşırtması lazım mesela.

3 gün sonra önemli maçımız var.Bu maçta sakatlık vermeyelim,en başta temennimiz bu,onun haricindede güzel bir maç olur umarım.

Kısa savunmasını iyi yapar
Onları havaya sokmazsak
Kazanma şansımız olur

Mucize olmadığı sürece mağlubiyet bekliyorum 👍

Valla açıkçası bende çok umutlu değilim. Bjk maçında olduğu gibi Otiz çıkar 30 atar. Top bizi sever vs. Ancak böyle kazanırız
Fazla karamsar olmamak lazım.gününde Galatasaray gibi oynayan takım her branşta rakibinin bir adım ilerisinde galibiyete yakındır .

Akşam salonda olucam. Bir taraftan başakşehir maçı. İnşallah iki deplasmandan da alnımızın akıyla çıkarız 🙏

Geri