BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Pınar Karşıyaka 97-82 Galatasaray Ekmas

İsmail Türkiye'de tek Galatasaray'a konuşur böyle. Kaan Kural gibi adam zamanında Aziz Yıldırım'ın tırnağını kırdı diye 15 yıldır salonlara giremiyor. Bu Galatasaray düşmanı diğer azılı düşman Murathanoğlu'nu yiyebilecek kadar yer edinmiş pozisyonunda zaman içinde.
 
Elenmişiz yine tek dert İsmail Şenol :) çok ilginç hakikaten, biz takım başarılı olsun diye kendimizi parçalıyoruz ama ısrarla hiç alakası olmayan mevzuları konuşuyoruz.

Geçen gün de demiştim. Bu şubeyi düşünen adam şu maça sadece yerli oyuncularla çıkardı. Yakup hoca umarım borsayı takip ediyordur. Gönderileceği güne kadar kazanacağı parayı iyi değerlendirmesi lazım. Memur zihniyetiyle bu şube bir adım ileri gitmez.
 
Başta yönetim olmak üzere; futbolda büyük şerefsizleri, basketbolda küçük şerefsizleri sevindirenleri tebrik ediyorum. İşin en acıklı kısmı ise; iki kulvarda da mağlubiyeti hak ettik. Türkiye’nin en büyük spor kulübüyüz diyerek insanların aklıyla alay etmeye çalışanlar, bayat palavralarına pişkince ve utanmadan devam edebilir.
 
Son düzenleme:
Kadroya bakınca seneye görmesem üzüleceğim tek oyuncunun bile olmadığı şu takım bu şartlarda iyi bile geldi buralara. Eksik kadro, vasat hocayla da olsa şu Karşıyaka'yı elememiz basketbolun adaletine haksızlık olurdu. Bu futbol takımı gibi 1-2 maçlık kabahat değil, tüm sezonun diyetini kadro çıkartmakta bile zorlanan ama en azından transfer ve destek anlamında oyunun doğrularını yapan takıma karşı rezil olarak ödedik. Bu yönetim kalırsa bundan ders çıkartır mı çıkartmaz. Futbolda 1 şampiyonluk yönetime seçim kazandırıyorsa ve spor kulübü olduğunu iddaa ediyorsan bu amatör branşlardaki rezillikler de kelle almak için fazlasıyla yeterli olmalı.

Gelgelelim Galatasaray'ın bugündeki tek amacı futbolda Türkiye Ligi'ni almak olduğu için haftaya bir mucize olmazsa Galatasaray'ı böyle ayaklar altına alan adamlar gene teveccühle koltuğun başına yerleştirileceklerdir. O yüzden en büyük rakibimizle dalga geçerken şirazeyi de çok kaçırmayalım, onlar futbolda ne yaşıyorsa yakını da bize amatör branşlarda layık görülüyor. Kınayana kadar ders alırsak bu akşam 2 taraftan yaşadığımız hüsranların sayısını da zaman içinde azaltabiliriz.
 
Atatürkçülük size mi kaldı küfür edip böğürmeyi taraftarlık zanneden İzmir şoparları? Gerçi ağabeyleriniz de şike yapıp adalet yürüyüşü düzenliyordu. Fazla bir şey beklememek lazım. Bunlara taviz verip şımartanlara lanet olsun.
 
Açık konuşmak gerekirse Ömer Yalçınkaya geldikten sonra belki 3 ya da 4 maç izlemişimdir. Hala takip eden renktaşları da takdir ediyorum. Hepimize geçmiş olsun. Bize düşen destek vermek ama Ömer Yalçınkaya gidene kadar ben kadın basketbol takımına odaklanmayı düşünüyorum. Allah cem-i cümlemize sabır versin. Önümüzdeki sezon da zor geçecek gibi...
 

Üst