• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Sadık az sağlam dursaydı savunmada rahat bir ilk periyot geçirecektik.

Kırık falan yoktur inşallah

Ben bu kadar elleriyle savunma yapıp faul çalınmayan takım görmedim fizik olarak yetersizler koşamıyorlar, o yüzden elleri sürekli işliyor, bizde direk çalan fauller Efes'e gelince çalınmıyor, yukardan emir verilmiş, utanmazlar net kasti faulü bile 2 dk izlediler.

Ne hakemler ne de Efes iyi niyetli değil.İlk çeyrek ben bunu sezdim.

Efendilik arayanlar Canaan başlığına gidip sövebilir Canaan'a. Efes de maçı 5-6 faulle tamamlarsa şanslıyız.

Kravish'i kesmenin cezasını çekeceğiz belli oldu.

5 0 ile girdi Efes durgunluk var.

Erten Gazi nin yaptığı kadar kalleşçe bir faul uzun zamandır görmedim. 20 bin aslanın önünde de böyle görürüz efesi

Kravish oynamalıydı.

Göksenin ne zaman post up oynadın bugüne kadar ?

Hay senin Pleiss gibi gelmişini geçmişini ya ! Larkin'den korkmuyorum şu heriften çekindiğim kadar.

Kerry'de yokken tamamen kısalara kalıyoruz hücumda.Hoca hem Kravish hem Dunston karşısında atletik uzun düşündü sanırım ama olmadı düşünülen.

Bost direksiyonda olamayıp iç dış dengesini en iyi sağlayan Kerry sakatlanınca maç kontrolü tamamen elden kaydı gitti, Bost derhal girmeli, Melo şuana kadar sınıfta kaldı.

Savruk ve dağınık görüntüdeyiz.

Şuan çaldığı faulü 3 defa daha önce yaptılar fark 8 çıkınca çalıyor.

Ergin Ataman başladı her pozisyona ağlamaya. Bu kadar mı korkuyor 2M'luk takımdan.

Dunston'ı maç genelinde Ndour durdurdu diyelim,Pleiss'a karşı kim oynayacak ? Airball attı Ndour az önce.

Hücumda ne kadar alakasız adam varsa top hep onlarda bitiyor. Bu şekilde fark açılır, çözüm şart

Kerry iyiyim dediği an oyuna girmeli uzun kollarıyla fark yaratıyor savunmada.

Geri