• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Melo çok hata yaptı bugün.

Son 5 dk'ya 5-6 sayı geride girer ve 3-4 hücum durdurursak Melo bir şekilde maça girecektir. Bost'un da dakikaları oralar.

Buğrahan ekstra üçlük attı dengesiz şekilde denemişti üstelik.

3-1 ile geçeriz bu turu. Bu kadar olumsuzluğa rağmen maç içindeyiz

Harbiden bayağı gergin Ataman. Obradovic’ten iyi öğrenmiş çirkefliği, hakemleri baskı altına almayı, her pozisyonda ağlamayı.

Bu küstah ve şımarık Efes camiasını içeride hakemleriyle üst üste koyup yenmeliyiz.

Sahada en kötü oyuncumuz Melo...
Hocamız çok uzun süre verdi, sorumluluk yükledi...

Unutmadan sertlik düzeyi yüksek maçta Melo karar verici olmamalı,şut denesin eyvallah,boşu görüyorsa görsün eyvallah ama kararsız kalmasın.Sonu top kaybı oluyor.Ve o top kaybı rakibi bomboş hücuma sürüklüyor.Öyle bir top kaybı oluyor.

Murat Murathanoğlu fenerli ama yorum yapar, İsmet Badem rahmetli ne görüyorsa söylerdi, Murat Kosava, Kaan Kural vs bunlar maçı anlatsa yemin ediyorum isyan ederlerdi, nasıl yorumcu lan bu utanmazlar gördüğünüzü söylemek bile mi zor, ekmeğimizi yedi birde bu yeteneksiz.

Kerry beşledi.

Bugün olmadı. Şimdi gelin de sold out görün!

Maç bitti evet bu dakikadan sonra lehimize eyyam düdüğü çalanın anasına avradına söverim !

Benim korkum bu hakem yönetimi serinin kalan maçlarınada yansıyacak mı ? 15.000 seyirci önündede bu tutum devam edecek mi ? Efes'ten korkmuyorumda hakemlerden korkuyorum.

Maçın içine giriyorsun,önde gitmene izin vermiyorlar,maçın içine gireceksin izin vermiyorlar.Nasıl olacak ?

3. maçı alan seriyi de alır bence.Umarim biz oluruz.

Larkin'in üçlüğüyle maç bitti. Göksenin'in oynamayacağı, Melo Trimble'ın kafasını verdiği ve taraftarla üstlerine çökeceğimiz 2 maçla finale çıkarız.

Benim korkum bu hakem yönetimi serinin kalan maçlarınada yansıyacak mı ? 15.000 seyirci önündede bu tutum devam edecek mi ? Efes'ten korkmuyorumda hakemlerden korkuyorum.

Maçın içine giriyorsun,önde gitmene izin vermiyorlar,maçın içine gireceksin izin vermiyorlar.Nasıl olacak ?
Yapamayacaklar.

İyi değildik ama hakemler açıkça (Blackshear, Canaan, Sadık faulleri ile) takımın kimyasını bozdular...

Yıllar geçiyor, hakemler,rakipler değişiyor fakat tbf’nin ve hakemlerin Galatasaray düşmanlığı değişmiyor.

Ama daha söyleyecek çok sözümüz var. Erken faul problemine girmediğimiz sürece 2 maçta da yeneriz bunları.

Takıma ve Pistiolis hocama güvenimiz tam.

Gelecek 2 maçta salonda Avrupa finali atmosferi olmalı. Döve döve yenmeliyiz.

Ergin hocanın da Galatasaraylılığı filan sıfırlanmıştır bu maçtan sonra gözümde. Allah yolunu açık etsin.

Geri