• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray NEF 86-81 Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgurozdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Tek çaremiz Şampiyon olmak.

Bu gidişle Bost'u tutamayiz ancak Şampiyon olursak belki hedef bütçe buyuturler.

Fenerbahçe 'nin yerli rotasyonu daha geniş ama takım kimyalari kötü seyirci faktörü de var tabi

Çok karakterli, çok çalışkan oyunculardan kurulu bir takımız. Hepsiyle gurur duyuyorum 👏

FB bekle kocan geliyor

Helal olsun her birine, 4. numarasız olmaz mı acaba demiştim Kerry resmen şov yaptı. Şimdi onlar düşünsün

Helal olsun. İnşallah 5. maçta, 2. maçtaki gibi Ataman'ın kenardaki tavrı ve hakemlerin yönetimleri saha içindeki mücadelenin önüne geçmez. Efes zaten kalitesi tartışılmaz takım. Saygıyla çarpılaşım, iyi olan kazansın. Galatasaray 2 aydır yaptıklarıyla bu yıl gönüllerin şampiyonu olmuştur zaten.

Ergin Hocam, maç sonu Pistiolis’i alkışlatmadın, hayırdır?

Erken final resmen, euroleague final four kalitesi..

helal olsun takıma.

Maçın dönüm noktası Blackshear'ın sorumluluk almaya başladığı dakikalardı seviyorum bu adamı.

Yalniz ligi 4. bitirsek Fbyle seriyi coktan bitirmistik.

Çok mutlu oldum,son maç hersey olabilir.Sonuc ne olursa olsun takıma emegi geçen herkese teşekkürler

Vasat yerli rotasyonunun üstüne Bost ve Blackshear’ı da elde tutamazsak; lütfen bir daha kimse yapılanmadan, yüksek hedeflerden falan bahsetmesin.

Goksenini bende beğenmem genel olarak ama seride büyük oynuyor

Bu takim her turlu saygiyi ve destegi hak ediyor.İsterlerse son mac 40 sayi fark yesinler bu fikrim degismez.Hepsine helal olsun.Fatih Terim’in zamaninda dedigi taraftarlarimizin kaybederken bile gurur duyacaklari takim bu iste.Son mac herseye acik.

Enerji olarak Bost ve Kerry dışında bittik ama taraftar ayakta tutuyor lütfen boş dönemeyelim, çizgiye gitmemiz lazım, kerry sırtı dönük Melo penetre lütfen alın şu faulleri
Yazdım mola dönüşü hoca önce Kerry sırtı dönük ardından Melo penetre baskete gitti, hocanın her mola + yazdı, helal olsun bu seriyi buraya getirmek bile büyük iş.

Şampiyon oluyoruz BElmas kalıyormuş falan

Yok yav spor kulübü müyüz biz, NBA şampiyonluğunu kazansak seneye ne olacağının gene garantisi yok. O yüzden Galatasaray'da amatör branşların takipçisiysen elinde olanın sevincini hazır varken sonuna kadar yaşamak gerek.

Geri