Bu Kadarda Olurmu Dedirten Sorular

Herkese merhaba
ben fanatik bir galatasaraylıyım ve bu siteyi çok uzun zamandır izliyorum ancak bugün kafama takılan çok soru olduğunu gördüm ve yazmak istedim. Bugün izlediğim maç üzerine şu soruları sormadan duramıyorum doğrusu...
Mert Uyguç: Bütün bir sezon boyunca oturdu ve ortalaması 5 dakikayı geçmiyordur. Bu insan nasıl bu kadar kritik bir maçta bu kadar kritik dakikalarda oynatılır? Mert'e güvenip sezon başından bei oynatsaydı tamam ancak bugün böyle bir maçta oynatması şaşırtıcı değil mi?
Burak ve Gökhan: Tamam isimleri duyulmuş olabilir ve mazileride güzel olabilir ancak bize şu an ki halleri yaramalıdır bence. Şut yüzdelerine ve kullandıkları top seçimlerine bakın. Bence ikisininde kaç maçtır galatasaraya faydası dokunmuyor ya da bütün maç yalnızca beni mi delirttiler? lütfen şut yüzdelerine bakın.
Cihad şahin: Güvenilip oynatıldığı maçlarda takıma çok faydalı olurken (drive'larda ya da müdafada) ne düşünülüpte bu kadar önemli bir maçta az süre verildi? Bu maçta Umut'la müdafaya yaptığı katkıları teknik kadrodan hiç mi gören olmadı?
Yabancılar: Yabancı oyuncular hiç mi müdafa yapmayacaklar? Onları sadece hücum için mi aldık? ben anlayamadım doğrusu.
Arkadaşlar inanın artık ben bu soruları cevaplayamıyorum. Bu gidişatın sonu kötü. Birşeylerin artık düzelmesi gerekiyor. Peki nereden başlanıcak?
 
Bu yazacaklarımı yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, ama yazamadan edemeyeceğim,
Çok insan birtakım şeyleri eleştiriyor, yorum yapıyor, yazmak istemiyorum yeniden polemik yaşamak istemiyorum, ama bu gün şahit polduklarımı sizinle paylaşmadan edemeyeceğim.
İlk period, Ron oturuyor, nick inanılmaz şeyler yapıyor(yanılmıyorsam 5/5üç sokuyor), brian da gayretli, tekel inanılmaz şut sokuyor, ama böyle gitmeyeceği malum, umutlarımız hat safhada,
İlk periodun son bir dakikası, bench in arkasına en ön sıraya mavi jean giymiş, kısa boylu ve koyu renk gözlüklü şık bir bayan gelip oturuyor, sonra Brian Bodiker a avazı çıktığı kadar bağırarak bir şeyler söylüyor, o da duyuyor, kafa sallıyır, sonra önümde oturan H.Ü. , Turabi Genç e birşeyler söylüyor, o da gidib bu bayanı ikaz ediyor, bu bayan 4 sıra geriye gidip oturuyor, ben de izliyorum, 3 - 4 dakıka sonra çıkıp gidiyor.

O andan itibaren süper oynayan Nick in eline son perioda kadar nerede ise top değmiyor,
Ron, bu takımda en sevdiğim oyuncu, geçtiğimiz maçlarda 20 den aşağı skor yapmayan, sıfır top kaybı ile oynayan ve müthiş mücadele eden ve süper 2 - 3 şut sokan oyuncumuz,
İki süper turnike dışında tek bir şut atmadı, benim tanıdığım ron ile alakası yoktu,
Bodiker, geçen hafta ilk 18 sayının 16 sını atmıştı, ben bu gün sahada olumlu yaptığı hiç bir şey görmedim, çok saçma sapan aptalca fauller yaptı ve bunları genelde her oyuna girdikten hemen sonra yaptı,

1 dakika kala 3 sayı gerideyiz, faul 3 atış, Nick 3 te 1 attı,

30 saniye var 2 sayı gerideyiz, ron 2 de 0 attı,

Kafam çok karıştı, bu Nick bizim Nick, Bu Ron bizim Ron muydu,

Yorum sizlere ait.
 
nickin ılk yarı üçlukleri 4/7 %57
mac sonu 6/12 %50

bu mac gerek saha içi gerekse saha dısındaki olanlarla unutulmayacak bir mactı benim için. mac yorum yapmadım bugun moral bozuklugundan o yuzden boş post atmıttım.
düşünüyorumda macta hocada takımla beraber olsaydı???? hocanın kenardan soyledıkleri... bazı şeyler o kadar zordu kı 2. periyotun son 12 saniyesinde merte faul yapmasını soylerken johnson'nun yapması... oyuncu değişikliklerinde yanlış anlamalar vs. dış gelişmelerde bunlardı... farklı olur muydu.bilmiyorum
 
Sevgil Yenilmez Armada,
Sanırım siz benim solumda, Onurcukkkk la beraber oturuyordunuz,
Bahsettiğim bayanı ve yazdığım gelişmeleri gördünüz mü,
 
kaemre,

O isi ben de anlamdaim ya. O hatun benim yanimda oturuyordu, bir baktim asagi inmis sahadaki oyunculara birsyler soyluyor. Sonra Turabi tekrar yukari postaladi, yine yanima geldi. hatun 2. devreye kalmadan mactan ayrildi.
 
Dawkins,
Bu durumlar çok oldu,
Ben yazamadım, öyle çok oldu ki
Ama bunun yazılmayacak bir tarafı yok artık, çünkü hepimizin gözü önünde oldu.
Bu arada olaylar da şüphelerimi öylesine destekledi ki,
Ron'u tanıyan varmı,
Böyle bir bodiker gördük mü,
Nick e ne demeli,

Kaldıki, Keep böyle bir performans gösterdikten sonra,
Biraz katkı yapsalardı...............
 
kemre,
kadının benchın arkasından bırşey soylemeye çalıştıgını gördum. turabi genç kadını kaldırdıktan sonra arka sırada çaprazımıza oturdu.
mac sonunda da takımı fazla beklemedık soyunma odasından cıkmalrını aşağıda spor tesıslerı girişinde tekrar gordum. aklımda soru işaretleri oluşmadı değil???
dedğim gibi bu mac saha içi ve dışı gelişmeleriyle aklımda kalacak.

??????
 
Anlaşılan boderkır'ın eşi yabancılar arasında sözcü olarak seçilmiş,yine anlaşıldığına göre maç içinde bir takım ödemeler yapılacağı sözü verilmiş ancak yapılmamış, bu hanıma'da yabancıları uyarmak görevi düşmüş...
Yazıklar olsun 100. yılda yenilmez armadayı bu hale getirenlere,bazılarıda hala anti HÜ cülük oynuyo bu girdabın içinde...
 
ahmet abi. dediğin bayanı gördüm tabiiki. tepkimiz oldu. maç sırasında gidip sanki bir sohbet ortamındalarda sesleniverior.. yadırgadım. o bayanı maç sonu çıkışta beklerken gördüm ayrıca.
 
Benche doğru seslenen bayanı bende gördüm maç başladıktan bayağı sonra geldi, nerden biliyorsunuz diyeceksiniz çünkü yanımdaki arkadaşın yanında oturuyordu. Çok garip gerçekten...
 
malesef bu macta yanınızdaki yerimi alamadım...

tv den birsey aktarayım size ..

ergün gürsoy martta futbolu bırakıp basket subesinin basına tek adam olarak gecmeyi planlıyormus ..olabilirmis yani ..bilginize..
 
Abi eğer şu olay doğruysa gerçekten yazık.Tamam para alamazsın ama sen gidip de en kritik maçı.........
Bir de oyuncularımızı seneye nasıl tutarız diye düşünüyoruz.İnşallah doğru değildir.
 
Maç içinde ödeme yapılacağı gibi sözlerle idare ediyorsak, artık yapacak bir şey kalmamış demektir. Burada sorumlu kaynak sunmayan ya da yaratamayanlardır. Hemen her sene oluyor bu. Adamlar profesyonel, tabii ki "önce para" diyecek. Hele de eşine paranın durumunu takip ettirmeye kadar geldiyse iş, demek ki bıçak kemiğe dayanmış. Kim bilir kaç zamandır böyle sözlerle veya kişisel cepten ödemelerle idare etmişler demek ki. Burada oyuncuları suçlamak manasız kısacası. Ya paralarını verelim, ya da bu adamlardan fayda beklemeyelim; bu kadar basit. Doğru dürüst bir yönetim yapılanması olmadığı sürece bu iş aynen devam eder; ücretini isteyene kadar faydalanabileceğimiz yabancılardan birisi gelir, birisi gider.

Ergun Gürsoy katıksız futbol yöneticisi arkadaşlar. Eğer dökme suyu bir bütçeyle gelir de şubeyi yönetmeye kalkarsa sırtından geçinmeye çalışan, kulüpten ne koparabilirse götürecek çakallar anında etrafına üşüşür. Şubeyi yönetecek, basketbol camiasındaki her türlü dolabı bilen birilerini de yanına alarak bir yönetim yapılanması ortaya koysun, ondan sonra ümitlenelim. Yoksa seneye yüzüncü yılın devamı ayağına bir sıçrama yapar (ligde kalırsak tabii), sonra belki de sezon bitmeden yine baş aşağı çakılırız. Bu şubenin çöküşü bana göre Daniels, Kenny Miller, Bonner gibi adamları haldır huldur, bol keseden transfer ettiğimiz, sezona koç olarak da Tolga Tuğsavul'la (kimin aklıysa bu) girdiğimiz zamanlara uzanır. Bütün bu yabancı oyuncu rezaletlerinin başlangıcı orasıdır diye hatırlıyorum. Oradan sonrası hep ödeme problemleri. Bir tek 2002-2003 sezonu ödeme işi biraz olsun rayına oturtulmuş göründü; ama unutmayalım ki o da TRT'nin yayın bütçesinde aslan payının üstüne yatarak sağlanabilmişti.
 
Beyler biri Basketbol ŞubesiniKURTARSIN YA OLAN ŞU TARAFTARDAN BAŞKASINA OLMUYOR BU TARAFTARA ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİRŞEY YAKIŞMAZ :!: :!: :!:
 

Üst