Bu pozisyon Belçika'yı karıştırdı!

Geçtiğimiz hafta sonu Belçika Liginde oynanan Anderlecht-Standard Liege maçında Standard Liegeli oyuncu Axel Witsel'in Anderlecht'in Polonyalı oyuncusu Marcin Wasilewski'ye yaptığı ağır faul sonucu Wasilewski'nin futbol kariyerinin sona erdiğine yönelik haberler üzerine, internet sitesine, Standard Liege futbolcuları Axel Witsel ve Steven Defour'a yönelik ölüm tehdidi yağıyor.

Bir çok Anderlecht taraftarının, çok sert geçen karşılaşmada Witsel'in Wasilewski'yi kasti olarak sakatladığını iddia ederek, internet sitesine ölüm tehditleri yazınca, her iki oyuncu da polis tarafından koruma altına alındı. Polis Sözcüsü Veronique Baccus, bu tehditleri çok ciddiye aldıklarını ifade ederek, ''Her iki oyuncuyu da ciddi bir şekilde korumaya aldık. Şu an Standard Liege'in kulüp otobüsü de antrenmanlara gidiş-gelişinde polis tarafından korunuyor. Antrenman sahası etrafında da polis tedbiri alındı'' diye konuştu.

İşte o pozisyon..
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... axel_sport

011251805104.jpg
 
Belçika Federasyonu da eyyamcıymış.

Birinin futbol hayatı bitiyor diğeri 11 maçla kurtuluyor. İbret olsun diye ver 1 sezon cezayı...
 
Bülent Aydın' Alıntı:
Darbeye maruz kalan topçu acayip çirkef birimiş,bazı forumlarda iyi bile diyenler var saşırdım doğrusu

Ne olursa olsun hiç birşey bu insanlık dışı hareketi haklı gösteremez.. İyi olmuş diyenlerin insanlığından şüphe duyarım..
 
Şimdi...

Lugano gelip tonlarca eleştiri hatta hakaret alan Sabri'nin ayağını bu şekilde kırsa '' Sabri zaten adam değildi, ona buna salça olurdu '' deyip herhangi bir tepki göstermeyecek miyiz ? ;)
 
Bir de kırmızı karta itiraz ediyorlar. Onu anlamış değilim. İnsan biraz utanır, ses çıkarmaz...

Biz bazılarına kasap diyoruz ama bu adam tam cani...
 
Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":3sr6s0bg]Darbeye maruz kalan topçu acayip çirkef birimiş,bazı forumlarda iyi bile diyenler var saşırdım doğrusu

Adam Onyewuya maymun demiş geçen sene.Irkçı yani birde ki en nefret ettiğim şeydir.[/quote:3sr6s0bg]

Emre ben de ırkçılardan nefret ederim.. Ama yine de iyi olmuş demem diyemem.. Aynı olay Solomon, Lugano, Mirsad ve ya Nevriye'nin başına gelse yine de iyi olmuş diyemem Ki bu isimlerden tiksinirim.. Hiç birşey bu olayı haklı gösteremez.. İyi olmuş diyenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
 
Axel Witsel futbolcu falan değil resmen katil.Bir futbolcuya böyle girilir mi yahu?11 maç ceza, ceza değil ödül olmuş.En az 1 sezon hatta 2 sezon bile ceza verilmeliydi.Anderlecht'li futbolcuya geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda yeşil sahalara geri döner.Benzer sakatlıklar Fransa'da Djibril Cisse'nin ve Arsenal'li Eduardo'nun başınada gelmişti.
 
Alex Witsel geçen sene benim izlediğim bi maçda da şansa denk geldi ama gene buna benzer bi halt etmişdi yani dengesiz bi adamdı ,umarım sakatladığı 0yuncu geri dönene kadar sahalardan uzak kalır
 

Üst