Bu Sene Baskette Tarih Yazacakmıyız??

çok sevioruz Galatsarayaımızı ve yine desteğe devam edeceğiz.. umarım herşey yolunda gider.. ii bir derece almamız önümüzdeki sene için ii bir hadise oluşturur..
 
halil uner bu senede basımızda olduguna göre 2 senedir eşiginden döndügümüz "tarih yazma" fırsatını bu sene gerceklestirecegiz gibi görünüyor!
 
Tarih yazarız ancak tersten sayın başkan canaydın basket şubesinin paralarını çoktan futbola havale etmiştir bile kısaca yüzüncü yılın aşkına yine rezil olalım
 
Bu sene sinir,stres,sıkıntı yerine galibiyet,mutluluk ve basketboldan zevk almak istiyorsanız bayan takımını izleyin.Sahsen Fener ve Banvit macı haric hicbir maca gitmeyi düsünmüyorum.Ama bayan takımının bütün maclarına gitmeye caısacagım.
 
gerceklerı tarıh yazar tarıhı de galatasaray ama ben hıc umutlu degılım..olmayı cok ısterdım ama malesef degılım..
 
bu sene baskette tarih yazacakmıyız?

:atki önce iyi bi hazırlık kampı geçirmemiz lazım yurtdışında.birçok hazırlık maçı oynanmalı iyi takımlarla.bu şart.her takım yapıyo bunu bi yapmayan biziz.rezillik diz boyu.ligin başlamasına 10 gün kala idmanlar başlıyo 2 senedir.ve dikkat edin sezon içinde takımın en büyük eksikliği kondisyonunun yetersiz kalması.bi de ben şahsım adına ayhan şahenkte oynasak maçları diyorum.benim gibi karşı tarafta oturan biri için ulaşımı enkolay salon ve çok ta güzel.ama kiralıycak para nerde.
 
Tarih yazılır yazılmaz onu bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var oyunculara destek olmak lazım köstek olmak diyil. Eğer bu oyuncuların iyi yönleri ortaya çıkarılır kötü yönleri sinirlere hakim olunarak dile getirilirse bu takım başarıya koşar...
 
inşallah bu sene de takımımızın yanın da olacagız..Artık basket maçlarına gelicek kişileri önceden tahmin etmek istemiyoruz.bu sene tüm galatasaraylılar gelir inş. maçlara..
 
bu sene sınavım dolayısıyla dershane falan fiilan yüzünden biraz aksatıcam ama gelebildiğim maçlara gelicem öncelik bayanların maçında erkeklerde ise fener ve banvit öncelikle geliyo ama rakip ayırt etmeksizin gelmeye çalıştığıma gelicem bide babam var tabi onuda ikna etmek lazım;-)

tarih konusunda ise bn biraz takımdan bu sene umutluyum inşallah bu sene istediğimiz sonuçları ALICAZ !!!!
 
kadromuz tarih yazmak için yeterli deil ama potansiyelimiz war .Bu sezon lig çok süpriz maçlara sahne olacak
 

Üst