• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bu Yılın En İyi Transferi Kim?

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
bayramkurtulmus.blogspot.com
@Bayram Kurtulmuş
M.Avery
Hüseyin Beşok
Erdem Türetken
Cüneyt Erden
Charles Gaines

Takımımızın aldığı oyunculardan hangisi yılın transferi olarak nitelendirilebilir... Ayrıca Değerlendirme yaparken hangi oyuncunun takıma faydalı olabileceğini göz önünde bulunduralım..

isim olarak hüseyin ama takıma katkı açısından ve saha duruşuyla kesinlikle cüneyt diyorum

Bence Hüseyin sonra ise Avery bu sene en çok katkıyı yapar.

Bence Avery hem skorer olarak hem de takımı yönetmek açısından.

Bunu transfer topiginde tartisalim, tum transferler bitince o zaman daha saglikli bir tartisma olacaktir. Biraz daha sabir=)

nur german & oyuncu alıp transferi kapatcaz demişti
2 yabancı mı yoksa tek yabancı mı gelicek ?

foruma biraz heyecan katalım:)
bence en iyi transferimiz yeni gelecek 3 numara olacak.

Eee ,Eyüp abi bir duyum alırsan bizimle paylaşırsın heralde.Hüseyin Beşok gibi...:).Çarşamba dedin,salı geldi.Bunu geçen hafta için demiştin,ama olsun..:)Haftaya çarşamba kim geliyor??:)

Arkadaşlar bende aradığım zaman bizi geri çevirmeyen çalışanlarımıza idarecilerimize yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

hüseyin beşok

Benim yorumumu ,Arda yapmış...

Bu yılın en bomba transferi kesinlikle Charles Gaines..Bu yıl potalar onun elinden çok çekecek çoooo...k !

3 numara için aklıma oyuncu gelmiyor emin olun bende çok merak ediyorum alınacak 2 ismide.

tabi ki hepsi yararlı olacaktır ancak en faydalı olacağını düşündüğüm hüseyin beşokla cüneyt erden

bence hüseyin beşokkk

Bence de Hüseyin Beşok.En büyük sorunumuz uzun sorunuydu çünkü.

Hüseyin Beşok hem isim olarak hemde büyük sorunlarımızdan birini çözmesi itibari ile ön plana çıkıyor. Ama gelecek son iki ismi beklemek lazım. Ayrıca yeni kaptanımızıda unutmamak lazım... :)

Bence cüneyt erden.

Su an yapılan transferler itibariyle Hüseyin biraz ön plana çıkıyor.Ama son 2 transferi görmeden heleki şutör elemanı görmeden yorum yapmak doğru olmaz.Çünkü bu isimde ''marka'' olacak büyük bir ihtimal.

Ben de Cem Güvener'in dediğine katılıyorum. Alacağımız 2 oyuncu geldikten sonra yorumlarımızı yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Gelecek oyuncunun/oyuncuların bu 5 transferimizden daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz. :)

O zaman bir de anket düzenlenir, daha iyi olur. 8)

Geri