• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Uzun süredir foruma giremiyordum bi sorun vardı,o sorun çözülmüş yeniden buradayım,herkese merhaba yeniden :)

Bugün neden bu kadar erken uyandım acaba (10:00) :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bugün neden bu kadar erken uyandım acaba (10:00) :) .

Valla abi bugün ben de ilginç bir şekilde 09:30'da uyandım. :)

Haftanın ilk günü aynı zamanda son günü gibi. Uzun zamandır hep 8'de ayaktayım. Üzüldüm halime biraz.

Vay anasini millet saat 8:00 - 10:00'a erken diyor :) ben hafta ici her gün en gec 6'da kalkiyorum vay halime :( :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2fd6qyzt]Bugün neden bu kadar erken uyandım acaba (10:00) :) .

Valla abi bugün ben de ilginç bir şekilde 09:30'da uyandım. :)[/quote:2fd6qyzt]

Aga bende 8:30 da uyandım,Neden acaba? Okul var ondan olabilir :P

Bugün...Aslantepe Türk Telekom Arena`dan Pegasus Tribünü 1.kata kombinemi aldım : ) Azmim ve kararlılığım sonucu bi ayda toplayamayacağım 580 lirayı 3 günde topladım. Gurur duyuyorum kendimle :P

Nargile yaktım Onur Yavuz uçağa atlayıp gel :) .

Gelirsen senin için nargile dumanını cCc şeklinde çıkaracağım, ilk denemelerimde olumlu sonuç aldım :) .

Şamil, uçak bozuyor beni, otobüsle gelsem olmaz mı? Yanlış anlaşılmasın, uçaktan filan korktuğum yok. : )

Gel abi ayıp ediyosun, tamam tütünlerim kaliteli ama o kadar gitmiyor sana ayrıca yaparız artık :) .

Bugün bileğim kırıldı :(

Kaan el mi ayak mı? Geçmiş olsun bu arada...

Geçmiş olsun Kaan. Umarım aktif olarak kullandığın elin değildir, daha zor olur.

Geçmiş olsun kardeş.

Geçmiş olsun Kaan.

Geçmiş olsun Kaan.

Geçmiş olsun Kaan, umarım en kısa sürede tekrar sağlığına tam anlamıyla kavuşursun.

Herkese teşekkür ederim.

Geri