• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Bugün ilk kez fakülteden nete girdim.Siftahımı yaptım. Umarım devamı da gelir.

Saç kıran illeti yüzünden saçımı yine 3 numaraya vurdurdum
sinirlym

doktora vs gittin mi,ilaçları vardır onun,şampuanları..

bugün kardeşimin yanına istanbula gidiyorum..valizim bile hazır değil ama ben hala pc başında pinekliyorum..

Boğazımda bir düğüm, gözümde damlalar neden ayırdın bizi sonabahar.

Dün gece odama 2 tane yarasa girdi :?

Burak Barut' Alıntı:
Dün gece odama 2 tane yarasa girdi :?

Burak ABİ nasıl giriyorlar ya. :? İyi allahtan sana bişi yapmamışlar.

Cam ve ışık açıktı bir anda odaya siyah birşey girdi anne diye attım kendimi dışarı :)
Sonra baktım ki yarasa dönüp duruyorlar Işık etrafındabüyük olasılıkla bilgisayar sesine geldiklerini düşünüyorum sonra bir tane daha girdi içeri 2 tane yarasa ev içinde aşk yaptılar tek kelimeyle :)

Sonra havluyla düştük peşlerine oda içinde sonra bilgisayarın fişini çektik sonra havluyla bir tanesine vurunca ikisi de çıktı gitti :?

Korku üst düzeydeydi :),

Adımın Yarasa Avcısı Batman Burak Barut olarak değişmesi için nufusa gidecem.

Burak ABİ o değilde sen dua et dalgınlığına gelip sinek sanmamışsın. :hi

İlk kez, tanıdığım birisine bu kadar çok sinirlendim.

Bugünden sonra her şey çok farklı olacak.

Allahıma şükürler olsun ki bugün çok büyük bir beladan kurtuldum. bu olay yüzünden Galatasarayıma yeteri kadar vakit Ayıramıyordum. şimdi daha çok odaklanacam Galatasarayıma çok mutluyum.
Aman Allah bozmasın:) :) :)

Bugün de sabah havaya aldanıp mont alınan ama sonra havanın ısınması ve güneşin çıkmasıyla elde mont eziyet çekilen günlerden biri...

Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün!..Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani ...

Bugün , uzun bir bekleyişin ardından sevdiklerime , havasına ve suyuna hatta hiç duraksamayan ''trafiğine'' ;) rağmen güzel İstanbul'a kavuşmamın sevincini yaşıyorum.

bugün evime geri döndüm..

Bugün dedem ile babaannemin mezarlıgına gittim sanırım son 5 yıldır hic aglamadıgım kadar aglamısımdır. :(

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Bugün dedem ile babaannemin mezarlıgına gittim sanırım son 5 yıldır hic aglamadıgım kadar aglamısımdır. :(
Allah yardımcınız olsun, mekanları cennet olsun.

Amin yine sevdiklerimi kaybettigim zor bir donemecteyim tesekkur ederim dostlar sagolsun.

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Amin yine sevdiklerimi kaybettigim zor bir donemecteyim tesekkur ederim dostlar sagolsun.

Allah hep yanında olup sana güç versin bu zor dönemlerinde Nilay! :(

Sagol Eser zaten son 4,5 yıldır yasdıklarımı anlatsam oturup aglarsın.
O kadar kotu yani. Nasıl hala ayakta duruyorsun dersin. Ama, hayat
iste insan acılara da bir sekilde katlanmak zorunda.

Geri