• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Sagol Eser zaten son 4,5 yıldır yasdıklarımı anlatsam oturup aglarsın.
O kadar kotu yani. Nasıl hala ayakta duruyorsun dersin. Ama, hayat
iste insan acılara da bir sekilde katlanmak zorunda.

boşver Nilay ! ne demiş Nietzche Seni öldürmeyen bela güçlendirir...
eminim bu kötü şeyler seni daha güçlü yapmıştır,en azından bu açıdan bak!

Evet Eser ask acısından hissizlestim mesela. :) Birinden ayrılınca uzulemiyorum artık.
Cunku, artık hayatta uzulecek cok daha onemli seyler oldugunu anladım son 4,5 yıldır. ;)

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Evet Eser ask acısından hissizlestim mesela. :) Birinden ayrılınca uzulemiyorum artık.
Cunku, artık hayatta uzulecek cok daha onemli seyler oldugunu anladım son 4,5 yıldır. ;)

senin adına sevindim eğer aşk acısı çekemiyorsan Nirvana ya pek bişey kalmamış senin :) hatta ermiş bile olabilirsin! veya Erol Taş oldum diyon

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Özlem Nokta":owluksva]Bıraktım ...
İnşallah forum değildir bıraktığın![/quote:owluksva]
Yok Eyüp abi.Özlem abla çevrimiçi.

Bugün matematik öğretmenimizin Nuri Akın'a tayini çıktı. Nuri Akın'a giden 4. öğretmenimiz oldu. yavaş yavaş Nuri Akın'a işliyoruz. Sonu nereye gider? Belli olmaz... :)

Bugün uçak korkumu yendim ve nasıl olduysa uçağa binmeyi becerdim.
National geographic de uçak kazalarının hepsini izlemiş biri olarak iğrenç bir duyguydu diyebilirim.

En kötüsüde 6 ay boyunca haftada iki kez bunu yapmak zorunda olmam.
Nasıl olacak hala bilmiyorum :?

bu gece kadir gecesi...
tüm inananların kadir gecesi mübarek olsun..
Allah dualrınızı kabul etsin..

Ring (Halka) filimi İstanbul'da çekiliyor galiba ! Havanın rengi aynı filimdeki gibi Gri , tek kasetimiz eksik :)

1-1.jpg

az önce bir ilkokul arkadaşımın ölüm haberini aldım.. çok üzüldüm.. Allahım mekanını cennet etsin..:(

Bu gün Kadir Gecesi Allah dualarımızı kabul etti fbyi perişan etti :)sivas porta sıradaki gelsin

Basın sagolsun Esracım. :?

Bugün yağmur'un sesini dinledim yatağımda uyuyamadım ve kalktım ...

Bugun;

bana bir varmıs de
bir varmıs bir yokmus deme
icime dokunuyor.

Kader'de eski sevgili ile Trabzon macı icin deplasman yapmak varmıs guler misin aglar mısın. :ehue

neden o aradıgında yuzumu aptalca bir gulumseme alıyor. bu gulumsemenin nedenini bildigim icin yediremiyorum kendime.

anlaşılamayacağını bilip,karşıdakinin at gözlüğünü çıkarmama inadına razı olup ; kasmamaktır... =)

Bugün bu topicin politika topicine dondugunu gordum. :shock:

Forumda tartışma yaratacak tarzda siyasi konularda ileti yazmanın yasak olduğu konusunda zamanında uyarı yapılmıştı.

Uyarılar dikkate alınmamaya devam edilirse gerekli yaptırım uygulanır.

Geri