• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Bugün ayın 13' ü ve günlerden cuma. Uğursuzluk diz boyu. :?

bence yoktur. =)

Saadet Unal' Alıntı:
Geçmiş olsun Erdem.. Senin gibi okula gidemediği için üzülen başka insanlarda varmıdır acaba? :)

@Saadet Unal

Sağol Saadet Abla.Üzüldüğümü pek söyleyemem :)

@Alperen Kaplan

Dimi Alperen :P

@S.Nilay Kızılok

Hiç var mıdır acaba abla :)

ogrenci dedigin adam sevinir zaten. yani ben ogrenciyken sevinirdim hep. =P

Birazdan Adana' ya doğru yola çıkıyoruz :P

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Berkan Karadurmuş":24sikf35]Birazdan Adana' ya doğru yola çıkıyoruz :P
Gez koçum gez... :)[/quote:24sikf35]

Şu an teyzemlerdeyim :) Dersaneyi ektik bu hafta ama olsun :)

Saçları kestirdim =) Yeni halim hiç bir şeye benzemiyor =) İnşallah en yakın zamanda uzar.

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Saçları kestirdim =) Yeni halim hiç bir şeye benzemiyor =) İnşallah en yakın zamanda uzar.

Rapper uzun saçı sevmez Reco. :)

Saçların uzun muydu bari Recep? Uzun saçlara veda etmek zor. Ben zoraki veda etmiştim. Bir daha uzatma zamanım yok. Zamanınız varsa iyi değerlendirin. Uzun saç iyidir. :)

Çok uzun değildi ama biraz fazla kısa kestirdim =) Tabi ben dur demeyince o da devam etti =) Ama kısa zamanda uzar herhalde =)

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Çok uzun değildi ama biraz fazla kısa kestirdim =) Tabi ben dur demeyince o da devam etti =) Ama kısa zamanda uzar herhalde =)

Bak bana cevap vermedi, işine gelmedi.. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":2fpdtycl]Çok uzun değildi ama biraz fazla kısa kestirdim =) Tabi ben dur demeyince o da devam etti =) Ama kısa zamanda uzar herhalde =)

Bak bana cevap vermedi, işine gelmedi.. :)[/quote:2fpdtycl]

Abi kafam biraz büyücene olduğu için gitmiyor bana kısa saç =)=)

Gider gider. Bak Sago da koca kafalı. :)

Bugün Kuzenim Fadile'nin nişanı var.. Bende eve gitmek için erkenden yola çıkacağım.. O yüzden bu kadar erken uyandım. :)

Bugün , uzun süreden beri görüşemediğim , telefonu değişen , mail adresi hacklenen çok sevdiğim bir arkadaşımın beni facebooktan bulması kadar sevindirici ne olabilir ki?

15.03.2009 bugün kiz kardesim Ayca´nin dogum günü. ;) :P

Hakan Avci' Alıntı:
15.03.2009 bugün kiz kardesim Ayca´nin dogum günü. ;) :P

Nice mutlu yıllarınız olsun Hakan.. =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":15lv3h7x]15.03.2009 bugün kiz kardesim Ayca´nin dogum günü. ;) :P

Nice mutlu yıllarınız olsun Hakan.. =)[/quote:15lv3h7x]Eyvallah, sagolasin. :P ;)

Sıkıcı, berbat bir gün :(

Geri