• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
siyah beyaz ekranda, yesil bir renk..

Bugün okulumda basketbol turnuvası çekilişleri oldu.Gurubumuza 9.sınıftaki arkadaşlarımın çoğunlukta bulunduğu 10 FC sınıfı geldi.Çok ahkam kestim onlara yenilirsek acayip rezil olacağım :)

sınıflar arssı turnuvada voleybolda finale kaldık bir ara geri düşsekte smaçlarımla galibiyeti almayı başardık futbolda da yarı finaldeyiz zaten daha ne olsun her yetenek var :P 8)

Dün biraz canımı sıktılar ben de hattımı kırdım. :) Bugün ise bir süreliğine telefon kullanmamaya karar verdim. Bakalım kaç gün idare edeceğim telefonsuz. :)

Turnuva maçını kazandık :).Ama ben kötü oynadı sayı felan atamadım :)

Sen en iyisi Burak Barut´la fazla konuşma. : ) Bir insanın takımının elde ettiği başarıyla, kişisel başarımı bu kadar mı benzer. : )

Şöyle birşey var, Burak Barut lisedeyken basketbol sınıf maçlarında 4 sene de takımını finale taşıyabilmiş bir kaptandı :)
4 sene de hiç şampiyonluk göremedik kaptandık :)
Üniversiteye geldik hiç verim veremedik şampiyon olduk kader mi desem hayat mı desem.
Vallahi bu kadar az süreye sesimi çıkarmadım sıra bana da gelecek diye o yüzden bu senelik dalga geçmeniz serbest...=)

Bugün iyi başladı. Sabahın köründe ses çıkarmamaya çalışarak içten içe bağırdım durdum. Büyüksün!

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bugün iyi başladı. Sabahın köründe ses çıkarmamaya çalışarak içten içe bağırdım durdum. Büyüksün!

İçine atma Uğurcum. :)

Bu arada şimdi sunuma giriyorum, az sonra yani. Hepinizin dualarını istiyorum ha.. :)

Allah yardımcın olsun Alperen

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bu arada şimdi sunuma giriyorum, az sonra yani. Hepinizin dualarını istiyorum ha.. :)
Dualarımız seninle Alperen...

"Abi gölge etme başka ihsan istemem" dediğini duyar gibiyim. : )

Umarım iyi bir sunum süreci geçirmişsindir Alperen. Başarını paylaşmanı bekliyorum.

Söylenen her söze itibar etme. Koltuğunda gözü olanlar olabilir. :)

Ben de Onur çarpı 2 ye çok teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadıkları için.

Edi ile Büdü... :P

Alperen seçici kurul karşısındaki başarımından bahset... : )

Abi adamda moral mi bıraktın deme. : ) Doğrusunu söylemek gerekirse çok güzel bir konu seçmene rağmen iyi hazırlanmamışsın. Bir de gençsin, elbette düşünmediğin, yanlış karar verme eğiliminde olduğun durumlar olabilir. O noktada devreye danışman öğretmen girip seni ikna etmeliydi. Ama bizim memlekette kim işine doğru düzgün sahip çıkıyor ki danışman öğretmenler özen göstersin. Teselli etmek için söylemiyorum, projende eleştirdiğim konularda hatanın %25´i sana aitse %75´i öğretmenine aittir.

Her şeye rağmen böyle bir yarışmaya katılmak cesaret işidir. Yarışmada bölge elemelerini geçmek de küçümsenmeyecek bir başarıdır. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.

bugün bu başlık dalya dedi. :)

Onur Abi seçici kurulun karşısındaki başarımımdan bahsetmeyi sevmem. En son sonuç açıklanınca sevinir ya da üzülürüm. :)

Bugün okuldaki turnuva maçımızdaki rakibimiz 9'lardı ve adamları ezdik :).7 dk'lık maçta sadece 11-1 yapabildik :).3 sayı ilede ben en skorer oldum 8) .Demekki neymiş Onur Abi,bende hala Burak Barut krizi yokmuş :P :)

Mehmet, köpeğin insanı ısırması haber niteliği taşımaz ki, insanın köpeği ısırması haber niteliği taşır.

Yanlış hatırlamıyorsam sen 10. sınıfta okuyorsun, rakibiniz ise 9. sınıf. Onları yenmeniz gayet doğal. Kıssadan hisse... : )

dil anlatım ortalamam 44 :( vermıyor kadın ya 1 puan yarın sozluge kalkcam 45 alamassam kalıyom :shock: 45 alırım heralde :roll:

Geri